Politika privatnosti

Privatnost naših posjetitelja na magic-whisperer.info je jako važna za nas. Shodno tome, učinit ćemo sve da se Vi, kao posjetilac, osjećate sigurno i potpuno zaštićeno.

Datoteke sa bilješkama

Kao i svaki drugi sajt, mi prikupljamo i koristimo podatake sadržane u log datotekama. Informacije u log datotekama sadrže: IP (Internet Protocol) adresu, vaš ISP (pružatelj internetskih usluga, kao što su AOL ili Shaw Cable), preglednik koji se koristi za posjetu naše stranice (kao što su Internet Explorer, Google Chrome ili Firefox), te vrijeme vaše posjete. Svi navedeni podaci ni u kom slučaju neće biti zloupotrijebljeni ili prikazani trećem licu.

Kolačići (Cookies)

Kako bismo razvili našu web stranicu i doveli je na zavidan nivo, uveli smo i  program oglašavanja na istoj. Neki od oglašivača mogu koristiti tehnologiju kao što su kolačići ili web/piksel oznake, kada se reklamiraju na našoj stranici, što će također poslati oglašivaču nekoliko usputnih informacija, uključujući Vašu IP adresu, Vaš ISP, pretraživač koji ste koristili tokom posjete našoj stranici, a u nekim slučajevima i da li imate instaliran Flash. Ovo se uglavnom koristi za potrebe geografskog ciljanja (npr., kod Google-a kroz Google AdSense program ) ili prikazivanje određenih oglasa na osnovu specifičnih lokacija koje su posjećene. Jednostavnijim riječima rečeno, ako često posjećujete stranice sa modom, onda će vam se pretežno prikazivati oglasi raznih butika iz vaše okoline.

Napomena: Korištenjem ove stranice, slažete se sa uslovima navedene Politike privatnosti, koja maksimalno štiti Vaš identitet i pruža Vam priliku da bezbjedno i neometano uživate u našem sadržaju.