PORUKE koje će ODBITI baš svakog “frajera”

 

Koliko ste puta u napadu nesigurnosti frajeru s kojim ste se tek počeli vezu poslali neku banalnu poruku i zažalili čim ste pritisnuli “send”. Ali više nije bilo povratka. Zato vas upozoravamo koji to SMS-ovi momcima najviše idu na živce.

SMS: “Samo da proverim da li dobio moju prethodnu poruku;-)” (koju ste poslali pola sata nakon što vam nije odgovorio na prvu poruku)

ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što delujete kao očajna jadnica koji sedi uz telefon i čeka njegov poziv. A niko ne želi da bude sa očajnom jadnicom koja sedi uz telefon i čeka nečiji poziv.

SMS: “Seen;-)”

ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što stvarate pritisak oko nečeg što bi trebalo biti opušteno dopisivanje. Da, pročitao je vašu poruku na Viberu i mislio je da vam odgovori ali ga je onda nazvao prijatelj. Sada je izgubio volju da vam odgovori.

SMS: “Fvalš mi, vlela bi da si ty;-(((7777″…..”Lyyyyyyda sam za tovvoooom….i malo pripita hihihihi”.

ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što ga je u tri ujutro probudio niz vaših nerazgovetnih poruka i pita se jeste li svaku subotu tako pijani.

SMS: “Znam da nisi kod kuće!! Zašto me lažeš?”.

ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što ste tek na primer 2 nedelje zajednoa gori ste kontrol freak od njegove mame. Da, mislio je ostati kod kuće, ali ga ga je prijatelj zamolio da mu pravi društvo dok vreba neku devojku u noćnom klubu. Ispričao bi vam to ujutro, da ste mu dali šansu.

SMS: “Očito te ne zanima ali dobro sam :-P”

ZAŠTO IM JE ODBOJAN: Zato što mrzi kad mu neko nabija grižu savesti zbog gluposti. Išli ste kod zubara, a ne na operaciju srca.

(cosmopolitan.rs)

loading...

Facebook komentari