Premijera hita ‘Men’ se čini’ pred publikom

Ovaj spot je najava za novu humorističku igranu TV seriju “Dobrodošli u Orient Express” koja od ove jeseni počinje da se emitira na TV Pink BH, te TV Pink Srbije i Crne Gore, kao i na digitalnoj platformi DEPO Zona

Novi zajednički muzički video spot Halida Bešlića i Dražena Žerića Žere“Men’ se čini” danas u 17 sati premijerno je prikazan na TV Pinku BH, kao i na You Tube kanalu DEPO TV.

 

Ovaj spot je najava za novu humorističku igranu TV seriju “Dobrodošli u Orient Express” koja od ove jeseni počinje da se emitira na TV Pink BH, te TV Pink Srbije i Crne Gore, kao i na digitalnoj platformi DEPO Zona.

 

Najatrakativnije scene iz spota snimane su na nekoliko lokacija u Sarajevu, uključujući turstičko jezgro Baščaršije, uz prisustvo brojnih medijskih ekipa, ali i znatiželjnih građana. A kako je bilo na snimanju, možete pogledati i u našoj fotogaleriji.

 

Glavni akteri spota su muzičke zvijezde Halid Bešlić i Dražen Žerić Žera, koji su i otpjevali naslovnu numeru za ovu seriju, kao i glavni glumac iz serijeMirvad Kurić, koji tumači ulogu Sude, vlasnika hotela “Orient Express”.

 

Osim muzičkog video materijala, u spotu se nalaze i inserti iz pilot epizoda ovoga TV serijala koji publika u čitavom region očekuje sa velikim nestrpljenjem.

 

Muziku sa seriju radili su Mirko Šenkovski Geronimo i Samir Kadirić, a spot se realizuje u koprodukciji TV Pink BH i producentske kuće „DEPO“.

 

Podsjećamo, ovog ljeta su producenska kuća DEPO iz Sarajeva i TV Pink BH, u ime čitave velike medijske grupacije Pink, potpisali Ugovor o snimanju prve sezone od 24 epizode domaće humorističke igrane TV serije „Dobrodošli u Orient Express“.

 

Serija se radi po ideji i konceptu Jasmina Durakovića, reditelja i producenta poznatog po pokretanju nekih od najuspješnijih TV projekata u posljednjih 15-tak godina (Viza za budućnost, Pozitivna geografija, Lud zbunjen normalan), dok scenario potpisuje Dževad Hadžić. Do saradnje u ovome velikom televizijskom projektu došlo je nakon snimanja i uspješnog emitiranja probnog pilota od tri epizode na TV Pink BH, ali i širom svijeta putem digitalne platform DEPO Zona.

 

Pilot epizode su tokom mjeseca aprila postigle veliku gledanost, a publika je sa oduševljenjem prihvatila likove i zaplete iz ovoga serijala kojeg vodi vodi iskusna autorska i produkcijska ekipa.

 

Serija se na humorističan način bavi svakodnevnicom u Sarajevu i BiH, a događa se u jednom ovdašnjem hotelu u kojem glavni junaci pokušavaju da nađu svoju priču i uspjeh u tranzicijskom novom vremenu.

 

Serija je okupila atraktivnu glumačku ekipu iz BiH i regije, a među glavnim protogonistima su Mirvad Kurić, Emir Hadžihafizbegović, Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Haris Burina, Armin Omerović, Andrea Aković, Edhem Husić i drugi, dok će se u nastavaku snimanja sezone u njoj pojaviti mnoga poznata imena iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i BiH.

 

Emitiranje prve sezone TV serije na Pinku BH, Srbije i Crne Gore, kao i digitalna distribucija na DEPO Zoni, kreće od jeseni ove godine.

Izvor: depo.ba

 

loading...

Facebook komentari