RJEŠENJE JE TU: Zavedi ga PORUKAMA da ne zna gdje je!

 

Koja su to nepisana pravila dopisivanja koja trebate ispoštovati sa novim momkom ukoliko želite da veza uspe i da ostavite dobar utisak u startu.

Niste sigurni šta da pošaljete seksi momku u poruci? Budite bez brige, imamo rešenje…

Profesor Dag Hajns koji predaje u Londonskoj “School Of Attraction”, otkrio je šta tačno tipovi žele da pročitaju u tekstualnoj poruci.

Koristite poruke da dogovorite termin izlaska

Poruke su odlične za dogovaranje izlazaka jer u slučaju da zaboravite datum i mesto, jednostavno potražite poruku i prisetite se.

Pozovite ga pre konačnog susreta

Ako ste se samo dopisivali, možda ćete se osećati malo čudno kada se konačno vidite uživo. Iskoristite brzi poziv pre polaska da mu kažete da ćete kasniti par minuta. To je ujedno i mogućnost da čujete jedno drugom glas.

Koristite poruku da mu izmamite osmeh na lice

On bi trebao da se raduje kada dobije vašu poruku zato teške teme ostavite za susret uživo.

Odgovorite na poruku kad poželite

Zaboravite na sva pravila. Ako ste na večeri sa devojkama ili na sastanku, nemojte prekidati kako bi odgovorili na poruku. Ali ako odmarate kod kuće na kauču u nedelju popodne, nemojte čekati 3 sata da odgovorite samo da bi izgledali zaposleno.

Pošaljite mu poruku pre spavanje i poželite mu laku noć

Slanje poruke pre spavanja će vas zbližiti.

Nemojte da se plašite da ga pozvovete da izađete

Ako se dopisivanje oduži i on nikako da vas pozove, nemojte da pretpostavljate da nije zainteresovan (ne bi se dopisivao sa vama da je nezainteresovan). Verovatno se samo trudi da ostane kul i ne ispadne očajan. Ako želite da ga vidite, recite mu to! Ceniće vašu iskrenost.

Nemojte pisati ništa negativno

Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Dopisivanje nije mesto za ispoljavanje loših vibracija. Poruka bi trebala da izazove osmeh drugoj osobi. Ako trebate podršku ili savet, potražite ga uživo.

Nemojte da provodite sate analizirajući svaki zarez ili poljubac

Muškarci obično ne iznose velike misli u porukama, zato nema svrhe pokušavati da shvatite značenje teksta koji zapravo i nema skriveno značenje. Analiziranje će vas samo frustrirati. Usresredite se na razmenjivanje šala i dogovaranje sledećeg izlaska.

Nemojte da preterujete sa emotikonima

Ne želite da izgledate kao previše uzbuđena tinejdžerka. Smajlići su korisni, ali ako pišete nešto ozbiljnije, zaboravite na njih.

Nemojte postavljati previše pitanja

Time vršite pritisak. Postavljanje teških pitanja u porukama umara. Budite ležerni i duhoviti.

(cosmopolitan.rs)

loading...

Facebook komentari