ŠABAN PANIČNO TRAŽIO OD LJEKARA DA MU POMOGNU

Da Šaban Šaulić prije dvije godine nije operirao aortu u stomaku, mogao je „platiti životom“! Na sreću ljekari su brzo reagirali pa je „kralj folka“ uspješno operiran na jednoj privatnoj klinici u Italiji.

Nakon operacije ljekari su mu skrenuli pažnju da od tada mora puno više paziti na svoje zdravlje nego prije. Preporučili su mu da prestane konzumirati cigarete, alkohol, da više odmara, bez puno stresa… Kratko se pridržavao njihovih savjeta, ali se sada opustio pa kao i ranije i dalje pije, cigarete nije umanjio…

Nedavno mu je pozlilo na jednom nastupu u Njemačkoj. I samo što se vratio kući sa suprugom Gordanom otputovao je u Italiju, na kliniku u kojoj je operiran, tražeći da ga detaljno pregledaju.

Šaulić se, kako se priča, poprilično uplašio jer je ponovo počeo osjećati tegobe s kojima se ranije suočavao. Ubijeđen da mu se pogoršalo zdravlje panično je tražio od doktora da mu kažu šta se dešava bez obzira koliko te informacije bile teške.

Jedva su ga ubijedili da je sada s zdravljen sve u najboljem redu te da nema razloga za zabrinutost. To što mu je pozlilo na nastupu prepisali su umoru i stresu i opet ga opomenuli da se po pitanju posla treba malo umiriti.

Izvor: Express Magazin

loading...

Facebook komentari