Savršen poljubac: 3 trika koja će rasplamsati sva osjetila

Poljubac s partnerom nešto je vrlo intimno i toplo. Pravi poljubac će probuditi sva osjetila i zato je važno da bude iskren i od srca. No isto tako, savršen poljubac zahtijeva i malo spretnosti i tehnike. Donosimo 3 jednostavna trika zbog kojih više nećete htjeti odvojiti usne

1. Pripremite usne

Kako bi poljubac bio savršen usne moraju biti sočne i meke, jer tome ne može odoljeti niti jedan muškarac. Planirate li romantičnu večeru, pripremite se na vrijeme. Ispucale i suhe usne tretirajte pilingom od meda i šećera, istrljajte ih i isperite te potom nanesite melem ili balzam za usne.

2. Spojite usne

Trik koji će probuditi sva osjetila zapravo je vrlo jednostavan. Dokazano je kako su same usne snažna erogena zona i zato ih trebate maksimalno iskoristiti.

Prije nego krenete u strastveni poljubac, naslonite usne na njegove i to nježno i polako. Ostanite u om položaju nekoliko sekundi, a potom se prepustite snažnim osjećajima.

3. Upotrijebite moć vrška jezika

Na našem jeziku nalazi se tisuću završetaka živaca. Upravo zbog toga, jezik je vrlo snažna erogena zona. Sočni i vrući poljubac ostat će još moćniji ako igru s jezikom svedete na minimum te tijekom poljupca najviše upotrebljavate njegov vršak.

S ovim glatkim i mekim djelom jezika upravljajte nježno i polako, poigrajte se i s unutarnjim rubom njegovih usana, a moć ovog oružja strasti ćete osjetiti vrlo brzo i to oboje.

Izvor: Dnevnik. Hr

loading...

Facebook komentari