Ako se držite ovih 3 stvari garantovano ćete ga zadržati pored sebe

Muškarca nije toliko teško privući, u to smo se već odavno uverile, ali činjenica je da ih je nešto teže naterati da se smire i vežu.

Bloger Alan Hamrahan odlučio je da podeli sa ženama tajnu: “Muškarac ne sme biti sto posto siguran da ga žena želi, mora biti u neizvesnosti dovoljno dugo dok ne shvati da ne može bez nje.” Osim ovog saveta, ponudio je još neke koje će vam pomoći da svog dragog zadrite dugo pored sebe.

Nikada ne pitajte kuda veza ide
Ako to pitate, čak će i najzainteresovaniji frajer malo stati na kočnicu. Muškarci ne vole da se osećaju zarobljeno, a ako mu date do znanja da želite da definišeš tačno kuda idete, mogao bi da se uplaši. Osim toga, ovo je pitanje jasan znak da vas ima jer je očito da želite budućnost s njim. Naravno da ne treba da prepustite sve njemu i da on odlučuje kuda treba da ide vaš donos, ali budite umerene i ne pokazujte već na početku da želite ostarite s njim

Budite svesne svoje vrednosti
Muškarac će “platiti” tačno onoliko koliko mislite da vredite. Ako znate šta želite i ne prihvatate kompromise, dobićete više poštovanja od žene koja je spremna da žrtvovuje sve, samo kako bi se svidela nekome. Devojke koje se jeftino prodaju nemaju dugi rok trajanja.

Naučite da kažete “ne”
Devojke koja umeju da kažu NE šalje jasnu poruku da su spremna da izgube frajera, ali nikad samu sebe. Ovakav stav će vas možda koštati muškarca, ali oni pravi traže upravo takve žene.

Izvor: index.hr / cosmopolitan.rs

loading...

Facebook komentari