Severina i Milan pred sudnicom se nisu pozdravili niti pogledali

Milan Popović želi da Aleksandar živi s njim i da Severina za sina plaća 3500 kuna alimentacije, kao i da dječaka pjevačica viđa svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje

Severina Kojić (44) i Milan Popović (51) susreli su se na sudu nakon godinu i pol dana.

Revni srpski milijarder dosad je redovito dolazio na ročišta, dok je pjevačica izbjegavala susret s njim, sve do jučer. Morala je doći na saslušanje.

Dotjerana: Seve je samouvjereno došla na sud u pratnji odvjetnikafoto: Marko Lukunic/PIXSELL

U ovom sporu na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu Popović traži da njihov sin Aleksandar (4) živi s njim, traži i da Severina plaća 3500 kuna alimentacije, kao i da dječaka pjevačica viđa svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Popović je na ročište došao 15 minuta ranije.

Ipak ih nisu saslušali

Bio je u pratnji odvjetnice Eleonore Katić. Severinu je na sud dovezao menadžer Tomislav Petrović. S pjevačicom je bio i suprug Igor Kojić (29), koji ju je poljubio za sreću, a onda su se on i Petrović odvezli. Dok je na ulazu čekala da joj pregledaju torbicu i prođe kroz rendgen, Severinu su, čim je skinula sunčane naočale, građani i odvjetnici odmah prepoznali i pitali se što pjevačica radi na sudu. Popović i Severina sjeli su ispred sudnice jedno nasuprot drugoga.

 

Izvor: 24 Sata

loading...

Facebook komentari