ŠMINKA JE ČUDO: 15 pre i poslije fotografija koje dokazuju koliko šminka MOŽE DA PREVARI ljude

 

Šminka je devojkama najbolji prijatelj. Šminka može imati pozitivna dejstva, jer ne samo da pomaže ženama da izgledaju sjajno, već se osećaju odlično i imaju veće samopouzdanje. Šminka ne stvara lepotu, ona je povećava.

Stavite akcenat na svoj izgled

stavite-akcenat-na-svoj-izgled-0

Ova devojka je proširila obrve i dodala lažne trepavice, kako bi dobila puniji izgled očiju. Dodala je svetle konture sa rumenilom i svetlo ljubičasti karmin.

Oblikovanje pomaže da vam se istaknu konture

oblikovanje-pomaze-da-vam-se-istaknu-konture-1

Ponekad sve što vam je potrebno je da su vaše jagodice istaknute. Oblikovanje takođe doprinosi da vam vilica bude definisana, a lice bude kao isklesano.

Obrve su jedina stvar koju možete da sredite bez vežbanja

obrve-su-jedina-stvar-koju-mozete-da-sredite-bez-vezbanja-2

Dame mogu provesti sate oblikujući svoje obrve, korišćenjem olovke, praha ili gela. Ali mislim da se svi zavidno pitamo šta je ova devojka koristila za svoje obrve.

Pinap izgled nije za svakoga, ali je vrlo zapanjujuć kada je dobro izveden

pinap-izgled-nije-za-svakoga-ali-je-vrlo-zapanjujuc-kada-je-dobro-izveden-3

Ovaj izgled sastoji se iz mekanih lokni i smelo crvenih usana. Dodatak svetle senke za oči i ajlajnerom učiniće vas glamuroznim i spremnim za crveni tepih kao Merlin Monro.

Korak po korak kako napraviti konture

korak-po-korak-kako-napraviti-konture-4

Svako ima svoj način kako oblikuje, ali ovo je opšte uputstvo kako se radi. Nakon prvog koraka korišćen je korektor, koji je zatim nanet ispod očiju, na sredinu čela, ispod nosa i iznad usne. Zatim dodajte bronzer na vrh čela, na ivicu jagodica i na bradu.

(magazin.ba)

loading...

Facebook komentari