SMS ZAVOĐENJE: 4 psihološke tehnike DOPISIVANJA sa frajerom koji ti se sviđa..

 

Konačno ste došli do njegovog broja i sada satima gledate u ceduljicu sa brojem i razmišljate kako da započnete dopisivanje?

Pravi početak

Postavite dobro pitanje: Dopisivanje započnite jasnim i kratkim pitanjem, koje će mu pokazati koliko ste zainteresovani za njega, a na koje će moći lako da odgovori. Neka bude nešto specifično i vezano za njega. Bitno je da budete direktni i da ne okolišate.

Budite originalni, jer ćete ga impresionirati ako mu pošaljete neku nesvakidašnju i neobičnu poruku, koja neće sadržati samo Ćao, šta radiš?. Nemojte da se trudite previše i predugo smišljate pitanje. Budite iskreni i duhoviti.

Održavajte atmosferu

Stavite mu do znanja da želite da se dopisujete i ostavite stvari tako otvorenim da on može lako da odgovara na poruke i lako nastavlja konverzaciju.

Interesujte se za ono što radi i ono što vam je već ispričao, jer ćete tako pokazati da vam je zaista stalo do njega i da slušate ono što vam kaže. Budite duhoviti i zabavni…

Flertujte: Ako ste dostigli nivo koji je pogodan za flert, onda bi trebalo da se opustite i upustite u igru rečima i malo bezazlenog flerta. Zadirkujte ga, ali ne previše da se ne bi naljutio

Budite interesantne: Ako želite da ostane zainteresovan, morate da budete interesantne. Pokažite mu da ste devojka sa brojnim hobijima, prijateljima i da imate bogat društveno-socijalni život. Ako oseti da ste proveli cleo popodne samo čekajući da vam odgovori na poruku, ubrzo će se povući I iizgubiti interesovanje.

Žestoki finiš

Znajte kad je vreme za kraj: Veoma je važno da znate kada treba da završite dopisivanje. Ako ste počele da razmišljate o čemu biste mogli da razmišljate ili ako vam odgovara sa Da ili Ne, verovatno znači da više nije zainteresovan za nastavak priče. Takođe, ako vam ne uzvraća pitanja ili ako je on uvek taj koji završava konverzaciju, to je siguran zank da treba da prekinete sa dopisivanjem.

Ostavite konverzaciju otvorenom: Završite razgovor, ali mu ostavite određenu temu za razmišljanje.

Nemojte da razgovor završite samo sa Vidimo se već je ostavite otvorenom, kako bi lako mogla da se nastavi drugi put. Recite šta planirate da radite u narednom periodu, jer će mu to ostaviti fantastičan izgovor da vam sledećeg dana pusti poruku i proveri kako je bilo na koncertu, predstavi…

Ovo nikako nemojte da radite

Nemojte nikada da mu pošaljete Da li si primio moju poruku?. Osim ukoliko nije izgubio telefon, poruka mu je stigla i on očigledno nije osetio potrebu da vam odgovori odmah. Nemojte da situaciju pravite neprijatnijom nego što jeste.

Možete da ga pitate kako je proveo vikend, ali nikako ne smete da ga pitate da li je bio sa nekom devojkom ili da li je video neku slatku devojku u kafiću.

Ako vam ne odgovara na poruku, nemojte da mu šaljete poruku Da li si tu???

Nemojte da mu šaljete dve, tri poruku zaredom, ako vam ne odgovara.

Nemojte da odgovarate previše brzo.

Ne nastavljajte konverzaciju, ako ju je on jasno prekino.

Ne šaljite mu mnogo smajlija.

Izbegavajte da mu svoja osećanja prema njemu obrazlažete u poruci.

(cosmopolitan.rs)

loading...

Facebook komentari