ŠTA KAŽU ZVIJEZDE: Ljubavni horoskop za kraj 2016. godine

Stara godina je na izmaku, a horoskop otkriva kako će vaš emotivni život teći do 31. decembra.

Ovan
Male ljubavne frustracije osjećaćete iz dana u dan. Uz takt i strpljenje sve ćete uspjeti da riješite. Znate da se malim koracima prelazi ista udaljenost kao i velikim. Skromnost u očekivanjima i ljubaznost učiniće dobro.

Bik
Ako izađete ovih dana, dobar provod je zagarantovan. Ipak, nedostajaće vam snage da izdržite do jutra. Kvalitetan društveni život povezaćete s onim ljubavnim. Samci će pričati bez mjere, pa će ponekog i rastjerati.

Blizanci
Naći ćete u sebi dovoljno snage i optimizma da nadvladate prazinu koja vas muči već neko vrijeme. Vaša društvenost će porasti i bićete opet potpuno otvoreni za ljude, druženja i nova poznanstva. Izađite.

Rak
Kako dani budu prolazili, vaš će partner prema vama povisiti zahtjeve. Očekuje od vas više pažnje. Računajte na to. Uz malo više strpljenja shvatićete s olakšanjem da se vaš međusobni odnos ipak poboljšava.

Lav
Bićete otvoreni i spremni na svaku vrstu druženja. Oni koji još traže srodnu dušu neka izađu, čak i ako im nije do toga. Humor će kombinovati sa strastima. Oni u vezama rado će odvući partnera u spavaću sobu, ali uz peripetije i šale.

Djevica
Možete očekivati vrlo obećavajući i ispunajvajući period kad se radi o emotivnim odnosima i društvenom životu. Ili će se zajedno s partnerom povlačiti u četiri kućna zida i uživati u intimnostima ili ćete pozivati prijatelje kući.

Vaga
Ohrabreni prethodnim danima, vi ćete pokazati maksimalnu ljubaznost u emotivnim odnosima. Nema zime za vašu vezu, ali nećete biti potpuno jasni drugoj strani. Partner će morati da potegne sam i da isprovocira nježnosti.

Škorpija
Uslijediće poziv na zabavu kojem ćete se iskreno obradovati. Bilo sami, bilo u paru, prihvatite ga. Vaš stil ponašanja šarmirao bi i najveće neprijatelje. Nabacite osmijeh i idite među ljude. Čekaju vas.

Strijelac
Vaši ideali u ljubavi biće postavljeni visoko, ali vi ste spremni da ih slijedite, bez obzira kuda vas oni doveli. Ipak, to neće doneti rješenje vaših ljubavnih jednačina. Pokušajte da sve prihvatite s mirom.

Jarac
Pred vama su dani koji će vas vjerovatno staviti u poziciju usamljenika ili ćete u odnosu s partnerom osjetiti frustraciju. Bićete osjetljiviji znatno više nego inače, a kad se tome doda i osjećaj usamljenosti, tuge su tu. Izađite.

Vodolija
Opet ste podjednako važni u svojoj vezi kao i vaš partner. Sad možete dijeliti sve i to na ravnopravan način. Vaša emotivnost će porasti pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nježnosti.

Ribe
Neki će pripremati zabavu povezanu s mladim osobama. Možda se radi o rođendanu. Biće veselja. Pripremaćete se za to malo društveno okupljanje na kojem ćete vi biti glavna zvijezda. Oni koji su sami nadaće se ljubavi.

Izvor: radiokameleon.ba

loading...

Facebook komentari