ŠTA MUŠKARCI PRVO PRIMJEĆUJU KOD ŽENA: Kada ste zajedno u krevetu i..

 

Žene će vjerojatno prvo pomisliti na sve ono što one same smatraju nesavršenim na sebi, no zapravo muškarci na to gledaju jako blagonaklono.

Žene prije odlaska u krevet obično provedu neko vrijeme jadikujući u sebi nad svojim nesavršenostima koje ih smetaju, nerijetko gase svjetlo prije seksa ili se trude biti u pozama gdje to što njih smeta nije vidljivo.

No, kad bi znale što muškarci zapravo zapažaju na njima, priča bi išla potpuno drugačije … Naime, muškarci će prvo primjetiti vašu  – inicijativu. Samopouzdanje je seksi, i to jako, a ako je praćeno odlučnim ponašanjem, muškarci jednostavno polude od sreće.

Seksi su i pogledi na koje će, ako ih se uputi senzualno i strastveno, muškarci padati kao muhe, a odabranik vašeg srca jednostavno će kao hipnotiziran krenuti prema krevetu.

Žensko najjače oružje nisu ni grudi ni stražnjica ni noge nego – pokreti. Hod, ponašanje u društvu, koketiranje, lagano zabacivanje glave unatrag kad se smijete … sve to otkriva strast i pali muškarce.

Za kraj, trud koji ulažete kako bi bile lijepe za njih oni jako dobro vide, iako ga vrlo rijetko komentiraju. No, ako se sredite i na kraju večer završi strastvenim seksom, budite sigurni da je upravo to glavni razlog. Naime, muškarcima taj trud laska i osjećaju se vrlo dobro kad se njihova draga sređuje zbog njih …

 

(metro-portal.rtl.hr)

loading...

Facebook komentari