Šta o muškarcu govori njegov odnos sa majkom?

 

Muškarci i njihove majke vrlo često završe u vicevima, ali taj odnos izaziva takve reakcije zbog svoje kompleksnosti i raznih situacija koje se iz njega rađaju.

Muškarac koji svoju majku zove svakodnevno sigurno s njom raspravlja o svakoj pa i najmanjoj sitnici u svojoj vezi ili braku. Ne čudi stoga da su posledice pogubne na duži rok, jer majka kao majka, neće odoleti, a da ne zaštiti svog sina od “zle snahe”.

Ako uz to nastavlja da živi prema njenim pravilima koja su potpuno besmislena u vezi, to vam jasno govori da imate posla s osobom koja nije u stanju da izgradi sopstveni sistem vrednosti pa bi bilo bolje da se udaljite od njega dok nije prekasno.

Još jedna od stvari koja nije dobra za vezu ili brak jeste traženje saveta za svaku sitnicu, jer ako mu je majčino odobravanje potrebno za baš svaki potez u životu, opet imate posla s nesigurnom osobom, koja još uz to nema poverenja u vas.

Ali, postoji i druga krajnost – oni koji gotovo da i nemaju kontakt sa majkom. Takvi imaju velikih problema u ljubavi uopšteno, ako nisu u stanju da vole prvu ženu koja ih je volela u životu, kako će onda ostale?

Obratite pažnju na ove detalje, mogli bi da vam budu od velike koristi pri odluci ima li smisla nastaviti vezu sa njim.

Izvor: Kurir.rs

 

loading...

Facebook komentari