STVARI KOJE ODBIJAJU MUŠKARCE: U krevetu, ali i inače..

 

I muškarci i žene imaju neki nivo tolerancije prema nekim stvarima, ali gde je tu granica? Otkrivamo vam činjenice koje zgražavaju muškarce i preko kojih ne mogu da pređu.

1. Telesni mirisi

Iako je dokazano da znoj utiče na privlačnost kod muškaraca, čak više od glasa i dodira kože, ipak im se na neki način ne sviđa takav tip telesnih mirisa. Čak i ako držite do higijene, čudni mirisi tela, ali i sam znoj mogu govoriti suprotno i uveliko ih odbijati. Seks nakon teretane? Ne, nije dobar izbor. Ali zajedničko tuširanje, pa onda odlazak u krevet zvuči kao odlična ideja.

2. Zadah

Ako ste upravo pojeli hleb sa malo belog luka, zajedno sa vašim partnerom – onda je to okej, “prašta vam se”. Ali, dolazi do problema kada je u pitanju konstantan zadah. On može biti barijera ka intimnosti i veliki problem u vezi. Rešite problem sa želudcem ili jednostavno posetite zubara i rešite problem, što zbog sebe, a što i zbog njega.

3. Manjak samopouzdanja u krevetu

Niko nije savršen, ali prevelika stidljivost kada treba da se skinete, odgurivanje kada želi da vas oralno zadovolji ili potpuna tišina u krevetu su znakovi velike seksualne nesigurnosti. Pouzdanje govori da znate sebe vrlo dobro i da znate šta volite. Puštati ga da stalno predvodi veče je u redu, ali morate nekad pokazati da ste i vi jednako željni njega i intimnosti.

4. Imate ciklus, a niste ga lepo obavestili

Većini žena je neprijatno da vode ljubav tokom ciklusa, dok drugi deo to uopšte ne radi. Ako ste među onima kojima je sasvim u redu da imaju seks tokom menstruacije, vodite računa da na vreme obavestite vašeg partnera. Najbolje je da mu pre svega kažete da imate ciklus i da možete odlučiti da ne spavate ili da ipak nastavite sa “akcijom”.

5. Neprijatan miris vagine

Skoro svaki muškarac voli da oralno zadovolji svoju partnerku, ali moguće je da se ponekad desi i neka neprijatna situacija, poput lošeg mirisa vagine. Vodite računa o higijeni i redovno idite kod ginekologa. Neprijatni mirisi mogu biti znak da imate infekciju i svakako nisu dobri za vaše zdravlje, a ni njegov nos.

6. Ljubljenje nakon pružanja oralnog seksa

Za neke muškarce ovo nije nikakav problem, ali za drugi deo muške populacije – jeste. Neki smatraju da su telesne tečnosti iz vagine ili penisa odvratni i ne žele da se ljube nakon oralnog seksa, tako da uvek pitajte vašeg partnera kakvo mišljenje ima o tome.

(zenskimagazin.rs)

loading...

Facebook komentari