STVARNO GA ZANIMATE: Znakovi koji pokazuju da želi sa vama OZBILJNU vezu..

 

Nova veza obično dolazi i s novim problemima – glavno pitanje koje zanima svaku ženu je radi li se samo o seksu ili je u pitanju stvarna privlačnost. No, postoji niz malih znakova po kojima možete zaključiti da ga stvarno zanimate, a prvi je da ste vi uvijek taj “plus jedan”, tj. da vas vodi svugdje sa sobom.

Kad dođete na novo mjesto gdje se on osjeća kao kod kuće, a vi kao stranac, dobar znak je ako vas predstavlja svakoj osobi koju sretne, dok je upoznavanje roditelja i rodbine finalna potvrda da mu značite puno više nego puki seksualni partner.

Druga stvar je komunikacija, i to na svim razinama. Ako vas zove, a ne šalje samo poruke, znači da vam želi čuti glas (što je dobar znak), no uz to bi vas trebao i vrlo pozorno slušati, kako na telefon tako i kad razgovarate uživo.

Loš znak je ako i nakon par mjeseci veze on i dalje ima gomilu “prijateljica” s kojima se povremeno viđa, jer bi se trebao posvetiti vama.

No, ako shvatite da stalno misli na vas po sitnicama tipa – gledao sam jučer onu seriju koju si mi preporučila, sjajna je ili nešto slično, možete biti sigurni da s vama ima vrlo ozbiljne planove.

(metro-portal.rtl.hr)

 

 

loading...

Facebook komentari