Ako sumnjaš da te on vara, to je verovatno istina: Ne može muškarac tek tako da pređe ženu!

Sumnja u vernost partnera je pomalo trik dilema koja bi mogla da vas navede na trag koji će potvrditi ili opovrgnuti vaše sumnje. Ali ako ste žena, vaše sumnje su verovatno sasvim na mestu.

Prema istraživanju dejting sajta za osobe u braku Illicit Encounters, 79 odsto žena i 49 procenata muškaraca pogodilo je da su ih partneri varali.

Ovaj sajt je takođe ustanovio da će se žene dva puta češće suočiti sa mužem ukoliko sumnjaju da ih oni veraju. Takođe, dva puta su veće šanse da će žena umajmiti privatnog detektiva da uhodi njenog partnera.

Polovi su nešto ujednačeniji kada je reč o priznanju da li su bili neverni: 85 odsto žena i 82 odsto muškaraca negiralo je svoju vezu kada su se suočili s partnerima.

Kristijan Grant, potparol sajta, rekao je da žene veruju svom instinktu, dok, s druge strane, to nije slučaj s muškarcima.

“Možda je reč o ženskoj inuiciji ili muškarci prosto trapavo uklanjaju tragove neverstva za sobom, ali može se sa sigurnošću reći da ako postoji sumnja da vas partner vara, koliko god ona mala bila, vredi da poslušate svoj instinkt, i to, naravno, ako ste žena.”

“Muškarci, s druge strane, odbijaju bilo kakvu pomoć svoje intuicije. Oni su ili potpuno nesvesni toga da ih žena vara ili su u strahu da bi mogli da nepravedno optuže suprugu koja može biti potpuno nevina.”

Izvor: Besno Pile

loading...

Facebook komentari