SUMNJATE DA VAS VARA? Ovo su 7 sigurnih znakova da je vaš partner neveran

Korisnici Redita koji su bili prevareni otkrili su sedam sigurnih znakovi po kojima možete da znate da vaš partner ima još nekoga sa strane.

Naglo menjanje ponašanja
“Naglo je postao paranoičan i menjao raspoloženje. Mene je optuživao za preljubu iako sam ja bila potpuno ista kao i uvek.”

Sve svoje bivše devojke je varao
“Ako je neko prevario jednom, ne mora da znači da će to učiniti opet, možda je jednostavno bio u specifičnoj situaciji. Međutim, ako je u prošlosti već varao partnere, verovatno će to opet uraditi, nikada ne bih bila u vezi s takvim tipom.”

Stalno vas optužuje za neveru
“Lopovi proveravaju brave, a preljubnici svoje partnere. Ljudi koji rade nešto pogrešno uvek su paranoični da će neko drugi to uraditi njima.”

Svaka nova informacija je novi dokaz
“Kada nešto potpuno bezopasno u njihovim pričama ispada sve manje i manje bezopasno. ‘Bila sam s drugaricama u izlasku, zapravo bilo je mešano društvo. Bio je on s prijateljima, ma zapravo samo on i ja samo bili. Nismo bili u gradu, nego kod njega, ali nije ništa bilo, samo smo se poljubili… Ok, spavali smo, samo jednom… Zapravo, to traje već godinu dana.’ Njihove priče uvek postaju sve gore sa svakom novom informacijom.”

Počinje više da troši, a vi ne znate na šta
“Naglo počinje da troši sve više novca, a vi nemate pojma na šta. Često se to vidi i na mnoštvu nove odeće, ali to ne mora uvek biti znak.”

Izbegava fotografisanje s vama
“Bio sam s devojkom dugo vremena, a ona me očito varala celo to vreme. Odjednom nije više htela da se fotka sa mnom, ali to je bilo doba analognih fotoaparata pa mi tu ništa nije bilo čudno. Jednom sam joj predložio da napravimo zajednički portret, hteo sam da je zaprosim pa sam mislio da bi to bila lepa uspomena. Ona mi je rekla da misli da to nije dobra ideja jer ‘šta ako raskinemo’.”

Laže o tome gde je bio
“Šest puta u životu uhvatila sam partnera da mi laže o tome gde je bio. Pet puta me varao, šesti put mi je kupovao poklon za Dan zaljubljenih.”

Izvor: Index.hr

loading...

Facebook komentari