SUMNJATE NA NEGATIVNU ENERGIJU U KUĆI? Otkrijte njen izvor i riješite je se pomoću čaše sa vodom..

 

Ljudi od pamtiveka koriste mnoge metode pomoću kojih otkrivaju imaju li u kući negativne energije. Danas ćemo vam pokazati najjednostavniji način za otkrivanje takvih energija, a ujedno će ih, ako ih ima, i očistiti, kako bi se u vašoj porodici obnovila harmonija.

Gde god živeli, mi ugošćujemo određene tipove energija u svojoj bližoj okolini. Naši domovi su združeno mesto u kojima se energije susreću. To mogu biti naši osećaji, misli i emocije – svi oni odašilju specifičan tip energije, ali i privlače neke druge! Na primer, neki članovi porodice, komšije ili posetioci mogu u naše domove uneti negativne energije od spolja, koji kasnije utiču na raspoloženje svih ukućana i njihovo sveopšte dobro.

Ostaci ovih energija mogu rezultirati kao negativne emocije, tuga, depresija, loše misli i događanja ili mogu pridoneti velikoj količini neželjenog stresa u kući.

Vaš dom je poput sunđera. Sve što se tu događa upija se u prostor, zidove, nameštaj, tapete, kao i u sve objekte u prostoriji. Često se ove negativne energije akumuliraju po uglovima ili nedostupnim mestima. Takođe, ako ste imali u porodici neki negativni događaj, poput bolesti ili smrti, i kao posledicu toga puno tuge i straha, odmah pristupite čišćenju svog doma!

Jednom kada uđu u vašu kuću, negativne energije odmah počnu da utiču na život ukućana. Mogu napraviti veliku štetu u tom procesu, prouzrokovati osiromašenje budžeta, uništiti odnose među ljudima i potpuno razoriti porodični sklad. Kao rezultat osetićete izraženu anksioznost, nemir i gubitak fizičke snage, što može dovesti do pada volje za životom. Važno je dodati da ovi simptomi uopšte ne moraju biti vidljivi u ranijem razdoblju i zato je dobro znati kako detektovati prisutnost tih energija u kući.

 Pre nego što započnete, pokušajte doznati koji su uopšte razlozi za takvu disharmoničnost, na samom početku! Ponekad za to ne možemo optužiti samo negativne energije. Ali, ako uz pomniju analizu ni dalje ne znate uzrok, pokušajte s ovim trikom za detektovanje negativnih energija.

Postupak

Uzmite običnu prozirnu čašu i u nju stavite 1/3 morske soli, znači, neka količina soli bude u razmeri 1:3 same čaše. Zatim ulijte istu količinu vode, odnosno 1/3; i konačno – 1/3 belog alkoholnog sirćeta. Stavite čašu onde gde mislite da je negativna energija najjača.

Neka čaša bude sakrivena, tako da je niko ne dira ili pomera i neka stoji 24 sata na tom mestu. Nakon 24 sata proverite čašu: je li onakva kakvu ste je ostavili? Ako jeste, nemate negativnih energija u toj prostoriji. Probajte opet s drugom prostorijom, da vidite šta će se dogoditi.

Ako, pak, u čaši primemetite neke mrlje ili puno mehurića, to je rezultat energetskih problema. U tom slučaju ponavljajte proces s novom čašom sve dok više ne bude ovih znakova negativne energije.

Važno je da tu vodu kasnije prolijete u WC šolju i odmah isperete! To će potpuno očistiti svu negativnu energiju što se apsorbovala u vašoj kući.

Ponavljajte proces sve dok voda u čaši ne bude ista kao i kakvu ste je ostavili.

 

(nenadljubic.com)

loading...

Facebook komentari