Kada te IDIOT napusti i ode drugoj: Ovih 7 stvari MORAŠ da uradiš!

 

Da, znam, jeste, bedak je totalni, raspada se ceo tvoj svet – kako je skot mogao tako nešto da ti uradi? Plači, slini, jedi čokoladu, vraćaj film unazad, pa opet sve u krug.

Umesto što sediš raščupana u svom krevetu, razmazane šminke, i misliš o svemu sažaljevajući svoj život, evo kako da se u sedam koraka osećaš bolje u takvoj situaciji.

1. Sada konačno možeš iskreno i bez preterivanja da iskažeš svoje nezadovoljstvo povodom njegovih mera i umeća. Ma daj, nije mu 20 cm, i ne, nisi svaki put svršavala 10 minuta. Pa to nema ni u pornićima! Samo si bila zaljubljena, pa si preuveličala – i centimetre i minute.

2. Skini tu razmazanu šminku, sredi se. Uskoči u omiljenu haljinu, najdraže štikle i pravac grad. Ne, ne da bi ti sad bila zajebana riba koja, umesto da sedi kod kuće i plače, izlazi i ludo se provodi. Izađi sa društvom i proslavi to što je iz tvog života otišao neko ko te nije bio vredan i ko ti je to jasno pokazao. To je razlog za osmeh, a ne za suze.

3. Namesti posebnu melodiju za njegove pozive – pesmu “Fuck You” od Lili Alen (Lily Allen). Zvaće, veruj mi, uvek to rade. Nemoj se javljati, samo slušaj pesmu, pametnija je od bilo čega što bi čula ako bi se javila.

4. Priušti sebi jedno vrhunsko popodne. Razmazi sebe, idi na masažu, budi neodgovorna sa kreditnom karticom, kupi novi sexy veš, ogrlicu, gomilu gluposti – u bedaku si, oprošteno ti je, iskoristi to.

5. Zbriši sa drugaricom na produženi vikend negde gde ima dobrih frajera, gde je vreme sunčano, a pozitivna energija svuda oko vas. Notebook i mobilni zaboravi. Do kraja vikenda zaboravićeš i njega.

6. Sad se seti one žurke na koju si išla sa društvom kad ste bili zajedno, a on ispalio. Sećaš se onog slatkog tipa sa kojim si se poljubila to veče? Sećaš se kako te je grizla savest? E pa, nemoj da te grize!

7. Za sastanak sa novim tipom navuci čizme koje ti je bivši kupio. Obriši ih njegovom majicom. Slobodno, bez predrasuda da su svi oni isti, zakorači u novu avanturu. Ne osvrći se, gledaj napred!

(wannabemagazine.com)

loading...

Facebook komentari