OVO JE ZA TEBE: Usamljena ali snažna

 

Priča koja će naježiti svaku ženu bez obzira na godine, rasu i posao kojim se bavi.

Ovo je za tebe draga,

Ako se osećaš usamljenom, ako se sama boriš kroz dan. Ovo je za tebe koja spolja izgledaš kao lavica, jaka, snažna, a iznutra si slaba i krhka. Za tebe koja počinje verovati u svoj lažni osmeh.

Ovo je za tebe draga, koja nikada ne odustaješ. Ovo je za tebe koja se pakleno boriš, bez obzira na sve što ti život donosi. Ovo je za tebe koja se digneš svaki putkada padneš. Za tebe koja ne pristaješ na ništa manje nego što zaslužuješ.

Ovo je za svaku ženu koja se zalaže za nešto veće od sebe. Za ženu koja vrisne “iskušaj me”, umesto da šapuće “zašto ja.” Ovo je za hrabru ženu koja se ne oseća uvek odvažnom.

Ovo je za ženu koja se smeši tokom dana, a plače pre spavanja. Za tebe koja ne misliš da si dovoljno dobra, dovoljno lepa, dovoljno pametna. Ti koja misliš da ne zaslužuješ sreću.

Ovo je za ženu koja se oseća neprivlačnom, nevoljenom.

Za tebe koja se ponekad osećaš da je previše. Tebi koja previše brineš, tebi koja se previše drugima daješ, tebi koja se previše trudiš, tebi koja suviše dobro poznaješ razočarenja.

Ove reči su za tebe koja voliš previše, posebno one koji to ne zaslužuju. Tebi koja toliko pružaš, a na kraju te ostave sa srcem u komadićima. Tebi koja si toliko slomljena da bi ikada više voela. Tebi koja se boriš sama sa sobom i nepotrebno sebe stalno teraš na dole.

Za ženu koja živi svoj život kroz citate, držeći se za sve što pomaže kako bi se osećala manje usamljenom.
Ovo je za tebe koja veruješ da možeš promeniti svet, za strastvenu ženu. Za tebe koja sebe voliš, kojoj ne treba niko da brine o njoj. Za tebe koja možeš sve sama, za tebe koja si nezavisna i snažna.

To je za tebe koja nikako da pobedi. Za tebe koja si postala bliska prijateljica s bolom i odbijanjem. Koja se trudi i trudi i na kraju bude povređena.

Za tebe koja ne stigne da uzme predah, koja nikako da osvoji uspeh.

Za svaku ženu koja je u sebe sumnjala. Koja još uvek svoje sposobnosti dovodi u pitanje. Tebe koja sebe ponekad mrziš.

Ovo je za onu ženu koja tačno zna što želi od života. Za ženu s velikim ciljevima i još većim snovima. Za onu ženu koja neće dozvoliti da joj išta stane na put.

Za tebe koja uvek kaže što joj je na umu, tebi koja se ne boji zauzeti se za sebe.

Ovo je za tebe koja zna kakav je osećaj biti potpuno uništena od strane drugog ljudskog bića. Za sve žene koje su bile emocionalno ubijene i uspele su ponovno da pronađu u sebi ljubav za one koji su je izneverili.

Ovo je za tebe da znaš da nisi sama, ima nas još. Ovo je da znaš da si vredna, da postojiš jer imaš svrhu. Postojiš jer ćeš uvek nekome biti sve. Da se podsetiš da si dovoljna, da si divna, da si dovoljno pametna, dovoljno dobra, da možeš postići sve što želiš da postigneš.

Zaslužuješ da budeš voljena. Zaslužuješ ljubav koju si oduvek sanjala.

Nisi sama i nikada nećeš biti sama, mi ćemo biti tu.

Izvor: zdravaisretna.hr

 

loading...

Facebook komentari