UČITE OD NJIH: 3 ljubavne greške koje snažne devojke neće sebi dozvoliti

Neke poteze u ljubavi snažne žene jednostavno nikada neće dopustiti jer znaju koliko vrede. U nastavku saznajte koje greške one ne rade i sledite njihov primer!

Neće se spetljati s bivšim samo zato što se osećaju usamljeno.
Snažne žene ne vraćaju se na staro, pogotovo ako je u pitanju muškarac koji im nije doneo nikakvo zadovoljstvo i sreću u životu. Možda vam bivši daje znakove kako je zainteresovan za pomirenje, ali u takvim trenucima samo se prisetite zašto ste prekinuli vezu ili kakav je bilo tokom nje pa će vam odmah biti jasno da na te znakove ne treba da reagujete.

Nemaju potrebu da partnera namerno čine ljubomornim.
U mlađim danima bili smo spremni na svašta kako bismo u predmetu svoje pažnje probudili iskrice ljubomore. Sada ne dopuštamo takve igrice jer ne želimo da u partneru stvaramo bilo kakvu nesigurnost samo zato da bismo se osećale bolje u svojoj koži. Mala doza ljubomore uvek je zdrava, ali samo kada je u pitanju „prirodna“ rekacija. Namerno izazivati ljubomoru dugoročno nije dobro ni za jednu vezu.

Ne čekaju njegov poziv ili poruku.
Sedenje uz telefon u iščekivanju njegovog imena na ekranu? Tu naviku snažne žene ostavile su u srednjoj školi, gde i pripada. Nikada nemojte nikoga čekati nego gledajte napred. Zaslužujete muškarca koji želi da vas čuje i razgovara s vama, a ne nekog ko će se igrati s vašim osećanjima i terati vas da ga čekate.

Izvor: Zadovoljna.hr

loading...

Facebook komentari