URADI OVO ZA NJEGA I JEŠĆE TI IZ RUKE: Nekoliko malih iznenađenja o kojima MAŠTA svaki muškarac

 

Pročitali smo im želje i sada vam prenosimo šta bi svaki muškarac poželeo od svoje lepše polovine!

Prirediti nekom iznenađenje ne mora nužno da znači pozitivnu reakciju druge strane. Naročito ako je reč o osobi koja ne voli da bude dovedena u neku novu situaciju koju ne može kontrolisati. Ali postoje i neki drugi iznenađujući potezi koji uvek pale kod jačeg pola…

1. Kada mu napravite večeru bez prethodnih najava ili obećanja

Za većinu muškaraca ljubav prolazi kroz stomak, a večera koju ste sami napravili kod njega će izazvati oduševljenje i olakšanje pogotovo ako je ostao prekovremeno na poslu i ne da mu se da nešto sam sebi spremi.

OTVORENO-PISMO-GNEVNE-ŽENE-Šatro-domaćice-naučite-već-jednom-kako-se-slavi-slava

2. Kada mu nabavite karte za koncert omiljene grupe ili za utakmicu

Muškarci uživaju u pažnji, a posebno vole kada obratite pažnju na detalje, kao što su omiljeni pevači, filmovi i sportski klubovi za koje navija.

3. Kada mu poklonite neku sitnicu iz vedra neba

I oni vole poklone, zar ne? Bonus poene dobićete ako mu poklonite nešto što mu se zaista sviđa i što zaista priželjkuje.

4. Kada u prodavnici kupite njegove omiljene grickalice

Pogotovo ako je reč o nekim zalogajčićima koje vi inače ne preferirate. Na ovaj način jasno poručujete svom partneru da mislite na njega, čak i kada obavljate svakodnevne obaveze poput odlaska u prodavnicu.

zena-soping

5. Kada obavite neku sitnicu umesto njega

Živimo u brzoj svakodnevnici i nekad nam nedostaje vreme za obavljanje svih pojedinosti. Vašem partneru će mnogo značiti ako ‘uskočite’ s odnošenjem stvari na hemijsko čišćenje ili s nekom drugom uslugom.

6. Kada mu se javite porukom

Pritom treba znati da će ga uvek razveseliti pozitivno usmerena poruka u kojoj izražavate svoju ljubav i sreću. S druge strane neće mu se svideti ako mu se javljate samo da ‘proverite’ gde je i s kim.

7. Seks iznenađenja

Treba li uopšte objašnjavati zašto?

(zadovoljna.hr)

loading...

Facebook komentari