VAŠA VEZA JE ČISTO GUBLJENJE VREMENA: 5 znakova da on nije onaj pravi..

 

Mnoge su od vas sigurno bar jednom završile u vezi s pogrešnom osobom.

To nije ništa zbog čega treba da se stidite. Možda ste se još uvek tražile i niste znale šta očekujete od muškarca, a možda vas je jednostavno ponela želja za ljubavi. Kako god bilo, poprilično je lako zaglaviti u vezi koja vam baš i ne odgovara. Ali neki ljudi to ne shvate na vreme pa ceo život provedu s pogrešnom osobom. A kako se to ne bi dogodilo i vama, otkrivamo vam 5 znakova koji ukazuju da on ipak nije “onaj pravi”:

1. S njim se ne osećate opušteno

Potrebno je vremena kako biste se opustili uz nekog novog, ali ako se nakon par meseci veze i dalje ne osećate prijatno uz njega i ne možete biti svoji, onda tu nešto ne štima. Parovi koji su u srećnoj vezi najčešće su najopušteniji kada su sami te jedno s drugim mogu pričati baš o svemu, pa čak i o gnusnim stvarima i bivšim vezama.

2. Nemate baš puno toga zajedničkog

Možda ste čuli da se suprotnosti privlače, ali to je češće laž nego istina. Naravno, postoje neki parovi koji jedno drugog podstiču na isprobavanje nekih novih stvari jer su pre upoznavanja vodili različite živote. Ali većinom su parovi s različitim interesovanjima nesrećni jer je malo onih koji su spremni na svakodnevne kompromise. A veliki problem u vezi mogu prouzrokovati i različiti stavovi o životu, religiji, politici, pa čak i banalnim stvarima, poput muzičkog i filmskog ukusa jer se takve sitnice lako mogu razviti u velike svađe.

3. Krivi vas za sve loše u vezi

Svako želi da usreći svog partnera, to je jedna od prednosti koju sa sobom nose ljubavne veze. Ali ako on smatra da ste vi tu samo kako biste ga činili srećnim, a razočara se svaki put kada u nečemu pogrešite, onda vaša veza nije dobra. Ne treba vam neko ko će sve probleme u vezi svaljivati na vas, jer tako nikada nećete biti srećne i samo ćete sa strepnjom čekati njegovu reakciju.

4. Imate različite stavove o zajedničkom vremenu

Ako se baš uvek posvađate oko vremena koje biste hteli da provedete zajedno, što može uključivati i dopisivanje, onda je očito jednome od vas manje stalo. A ako ste upravo vi ta osoba koja se često oseća kao da je partner izbegava, to je možda i istina i ne isplati se trošiti živce i strpljenje na takvu vezu.

5. Vaša veza vas ne čini srećnom

Ovo možda zvuči kao nešto očigledno, ali često baš one osobe koje su u nesrećnim vezama to shvate poslednje. Ako vam roditelji i prijatelji govore da ste pre veze bili srećniji, verovatno su u pravu, jer oni koji vas poznaju ceo život najbolje će uočiti promene u vašem ponašanju i raspoloženju. Ljubav bi vas trebala činiti najsrećnijima.

(index.hr)

loading...

Facebook komentari