VIKEND HOROSKOP ZA 12. i 13. avgust 2017: Dani za ljubav i zabavu..

 

Retrogradni Merkur – vreme za nežnost i brigu (SUBOTA 12.08.)

Osim promene smera Merkurovog kretanja, subotu obeležava i trigon Venere i Neptuna, koji donosi ljubav i dašak romantike. Iako retrogradni hod Merkura može doneti mnogo problema, između ostalog i s elektroničkim uređajima, prevozom, putovanjima, komunikacijom, on ima i jedan veliki blagoslov – navodi nas da nađemo nove načine komuniciranja, ističe G. Skot.

Uvek moramo tražiti nove načine komunikacije kako bismo postali bliskiji i međusobno se bolje razumeli“, dodaje britanski astrolog.

Može da se čini nesrećnom okolnošću to što Merkur kreće retrogradno upravo na dan koji je ispunjen s toliko energije ljubavi i strasti jer on donosi opasnost od nerazumevanja i pogrešno shvaćenih poruka. Zato subotu iskoristite kao dan za nežnu brigu i tetošenje kako sebe tako i drugih ljudi, savetuje astrolog.

Kad je Merkur retrogradan, mogu ojačati emocionalne i intimne veze i to upravo kao rezultat različitih “merkurovskih” problema u svakodnevnom životu. Ako imate partnera s kojim se razumete bez reči, svi “spoljašnji” problemi iz svakodnevnog života samo će dovesti do jačanja veze između vas, zato je to razdoblje povoljno za ljude koji su već u vezama, kaže G. Skot.

Zatražite pomoć od anđela (NEDELJA 13.08.)

U nedelju prepodne Mesec se seli u Bika i u trigonu s retrogradnim Merkurom u Devici. Sunce u Lavu u trigonu je sa Saturnom u Strelcu. “U nedelju postoji potencijal za odličnu zabavu i opuštanje”, kaže G. Skot. Ako baš morate da radite u nedelju pazite da ne napravite grešku, ili vam se potkrade tuđa.

A ako ipak morate da odaberete put kojim biste krenuli, za pomoć se obratite anđelima, Bogu, duhovnim vodičima, svojim precima…

U slučaju da potpisujete bilo kakav dokument ili nešto vezano za neku veliku promenu u vašem životu kao što je selidba, promena posla, proverite da li je sve ispravno i da li su svi podaci tačni. Još jedna stvar koja će nam olakšati razdoblje retrogradnog Merkura je strpljenje koje će nam pomoći da eventualne probleme i kašnjenja prihvatimo mirno.

(sensaklub.hr)

loading...

Facebook komentari