Zaboravite na SEKSI DONJI VEŠ I ŠMINKU: Momci su se izjasnili u čemu su djevojke NAJSEKSIPILNIJE!

 

Muškarci smatraju da su žene seksipilnije u pidžami nego u prozirnim gaćicama ili bez odeće, pokazali su rezultati istraživanja.

Žene, s druge strane, najviše vole da vide svog muškarca u boksericama ili donjem rublju, a najmanje im se sviđa kada nose fudbalske dresove.

Blizu 37 posto muškaraca je izjavilo kako voli svoju partnerku da vidi u pidžami i da mu je to najseksipilnije, a 55 posto reklo je da im je to simpatično dok 21 posto smatra da je kroj same pidžame atraktivan na ženi.

Na drugom mestu je seksi rublje dok je na trećem spavaćica. Oko 22 posto je izjavilo kako im nije ništa seksepilnije nego da vide ženu u svojoj odeći, bilo da je reč o muškoj pidžami ili majici.

Samo 16 posto muškaraca izjavilo je da voli kada žena u krevetu nema ništa na sebi. U ispitivanju je učestvovalo 1912 muškaraca i žena starijih od 18 godina.

“Udobnost je ta koja bi trebalo da odredi šta ćete nositi u krevetu jer ono što oblačite može uticati na vaš san. U svemu je ključna temperatura i dobar kvalitet pidžame ili majice”, rekao je direktor Ergoflexa koji je sproveo istraživanje.

(zadovoljna.hr)

loading...

Facebook komentari