ZAMKA ZA SVAKOG MUŠKARCA: Klasična fora da odabere TEBE umjesto nje

 

Kada je reč o ljubavi, muškarci su prilično prosta stvorenja. Verovatno si već i sama skontala koliko su predvidljivi. Sada ćemo ti pokazati kako da njihovu slabost preobraziš u svoju korist.

Jednu stvar uvek moraš imati na umu kada je reč o muškarcima i ljubavi: JEDNOSTAVNOST.

Žene često komplikuju stvari bez potrebe. Previše se trude. Previše razmišljaju i analiziraju. Muškarci iznad svega cene jednostavnost.

Imajući ovo na umu, počni da pripremaš zamku za željenog muškarca.

Zapitaj se kako se obično ponašaš kada primetiš da tvoj dečko gleda neku drugu ženu, ili gubi interesovanje za tobom. Verovatno pokušavaš da privučeš njegovu pažnju i nabacuješ mu se više? Potpuno pogrešno!

U slučajevima kada pažnja muškarca nije posvećena samo tebi, tvoja nametljivost samo može da pogorša situaciju i odgurne ga još dalje. Za njih to predstavlja nepotrebnu komplikaciju i naturanje tuđe volje.

Posmatraj muškarca kao dete koje odbija da jede. Jednostavno nije gladno. Neće ni da zine. Ako nastaviš da mu guraš kašičicu u usta počeće da vrišti.

Pa šta da radiš?

Učini da ponovo bude gladan…

Postavi mu ljubavni mamac i čekaj, a kada ogladni doći će sam po njega. STRPLJENJE će biti tvoj najveći prijatelj.

Muškarci vole da imaju osećaj kontrole, da misle da su oni ti koji donose odluke. Prirodni instinkt ih nagoni da budu lovci. Zavaraj ga da pomisli da on lovi tebe. Dokle god mu se ti budeš nametala i ti budeš lovila njega, nećeš mu biti interesantna.

Da rezimiramo, ova tehnika se sastoji od samo tri koraka:

1. ČEKAJ

Kada primetiš da se udaljava od tebe, da počinje da švrlja, ili samo suviše gleda druge žene ne radi ništa. Jednostavno sačekaj. Ne poturaj mu se pod nos nadajući se da će te tako iznenada poželeti, jer neće. Budi strpljiva. Muškarci ne umeju da beže od strpljive žene. Kada se žena ne suprotstavlja onome što muškarac radi, za njega se u tome gubi izazov.

2. MAMAC

Mamac si, naravno, ti. Ali nećeš mu se bacati pred noge. Nećeš dozvoliti sebi da te emocije rasture i da poklekneš. Čekaćeš strpljivo da on “ogladni” i sam dođe po tebe.

3. DAĆEŠ MU SAMO MALI ALI SLASTAN ZALOGAJ

Kada muškarac sam dođe po tebe, nećeš mu pokazati da si ga jedva čekala, da ti je mnogo nedostajao. Daćeš mu samo onoliko koliko je potrebno da odlepi od zadovoljstva i uskoro ponovo ogladni. Zagrli ga, poljubi, češkaj ga po kosi, ali samo umjereno.

Ključ ove tehnike (pored jednostavnosti i strpljenja) je u otvorenoj petlji.

Kada ti je već jednom priznao da je gladan, vraćaće se stalno po još i ti ćeš svaki put primenjivati tehniku od tri koraka. Njegovo uzbuđenje će prema tebi vremenom sve više rasti dok potpuno ne postane fokusiran samo na tebe.

Međutim, da bi uopšte postala mamac koji će on tako jako poželeti, moraš malo raditi na sebi, promeniti neke sitnice i probuditi svoju unutrašnju magiju. Dok čekaš da on ogladni, umesto da patiš i da se deprimiraš iskoristi vreme da se posvetiš sebi.

(besnopile.rs)

loading...

Facebook komentari