ZAVEDI MUŠKARCA DA SE PUŠI: 4 jednostavna trika da ON kleči pred vama kao pred kraljicom..

 

Zavedite muškarca: Sigurno se pitate ponekad, kako privući muskarca. Neke žene su rođene zavodnice, a nekima je osvajanje muškog srca ravno osvajanju vrha Himalaja. Hajde da vam otkrijemo par tajni uspešnih zavodnica i pojasnimo kako da ga osvojite.

Možda mislite da jednostavno ne izgledate dovoljno atraktivno da biste privukli mušku pažnju. Ne, nećemo vam pričati priče kako izgled nije bitan. Čak i razni proizvođači znaju da ponekad pakovanje i ambalaža prodaju proizvode bolje nego ono što je zapravo u njima. Ipak, da li biste zaista kupili samo ambalažu? Da li samo u izgledu leži tajna kako privući muškarca?

Izgled jeste bitan, ali je i nepotpun faktor.

Ono što vas čini zavodljivom jeste dobar izgled, ali i ponašanje, gestovi i navike koje idu sa tim u paketu. Bez toga, vi ste samo prazna ambalaža, prenosi besnopile.rs.

Zavedite muškarca: KORAK 1. KAKO PRIVUCI MUSKARCA SVOJIM IZGLEDOM

U današnje vreme po ovom pitanju vrlo lako možete zalutati na stranputicu. Zašto? Mediji nas obasipaju slikama modela koji su, čini se, iz godine u godinu sve mršaviji. Oni postaju idol lepote i mnoge žene se ugledaju na njih, a nereteko odu i predaleko – u anoreksiju.

Mršavo telo jeste privlačno, ali verujte nam, ne treba sebe da iscrpljujete ili izgladnjujete zbog toga lošim dijetama. Nećete privući muškarca svojim izgledom ukoliko izgledate iscrpljeno i bolesno. A kako treba da izgledate? Pa, Otkrićemo vam mali trik kako privući muškarca. Pogledajte muške časopise i shvatićete da ono što treba da prikažete nije mršavost po svaku cenu. Muškarci više uživaju u pogledu na obline.

Iako ste možda ceo život slušali moralne lekcije o tome da izgled nije najbitniji, kada je privlačnost u pitanju, ta pravila ne važe. Vaš izgled je ono što ostavlja prvi utisak na muškarca, i oni su u stanju da u sekundi skeniraju vaš izgled i vaše proporcije od glave do pete. I ne samo da mogu, nego to i rade!

Ukoliko želite da zavedete muškarca, dajte sve od sebe da izgledate najbolje što možete i da budete seksi.

Kako najjednostavnije privući muškarca svojim izgledom?

OBUCUTE SE IZAZOVNO

Mislite da izgledate najbolje u nekoj običnoj odevnoj kombinaciji? Pogrešno! Razmislite da li ipak možete bolje i izazovnije. Obično ostavite za obične trenutke. Trenuci zavođenja su posebni trenuci.Šta to tačno podrazumeva? Treba li da izgledate kao starleta?

Pa, ne baš do te mere, ali budimo iskreni – izazovno oblačenje podrazumeva da pokažete neki deo sebe. Ako želite da ga osvojte, zagolicajte mu maštu. Nemojte oktriti sve od jednom, već pružite samo delić i izazovite ga potraži još. Istaknite svoj prednosti, a sakrijte mane.

Imate dugačke noge – pokažite ih!

Ukoliko vaš adut nisu dobre noge, istaknite grudi, zadnjicu ili dopustite ivici vašeg donjeg veša da se išunja iz garderobe.

Pokažite deo onoga što imate da ponudite i izazovite u njemu želju da vidi sve!

NAŠMINKAJTE SE

Kao i odeća, šminka služi da istaknete svoje prednosti i sakrijete mane, a to je jedan od načina kako privući muškarca. Da, šminkanje oduzima vreme, ali ako želite da budete zavodljive barem zamaskirajte podočnajke, dodajte boju, senzualnost i vlažnost vašim usnama, osenčite pogled i naglasite trepavice kako bi pogledi bili zavodljiviji.

Ipak, ni ovde ne treba da se ugledate na lica sa naslovnica. Morate da znate razliku između dnevne i noćne šminke. Ne preterujte. Muškarci vole da izgledate lepo, ali baš i ne maštaju o tome da ulepe u vaš sjaj za usta i slojeve pudera za lice, niti se probude u šljokicama. Još manje žele da se neprijatno iznenade kada vas vide bez šminke.

2016-12-kkako_da_izgledate_sjajno_uz_minimum_sminke_764395410

VEŽBAJTE, ODRŽAVAJTE SVOJU LINIJU I BUDITE FIZIČKI AKTIVNE

Vežbanje je način da dobro izgledate, izgradite samopouzdanje, ali i da budete zdrave, pune energije. A to je, sigurno znate, ono što vam treba za dobar seks. Ono što lepo telo čini privlačnim na svesnom nivou jeste lep oblik, ali na nesvesnom nivou ono šalje signal i da se radi o zdravom telu. Delujući na to nesvesno dodaćete još jedno rešenje na vaše nedoumice kako privući muškarca.

ISKORISTITE MOĆ DRUŠTVENIH MREŽA

Ovo je savet koji sigurno nećete dobiti od vaših mama i baka ukoliko ih pitate da čime privući dečka vaših snova. To ne znači da taj savet ne vredi. Ukoliko je muškarac kojeg želite vaš prijatelj na društvenim mrežama, onda vaše zavođenje može da se odvija i online . Napravite zavodljive fotografije koje će on da vidi, postavite ih uz neku diskretnu ali zavodljivu poruku ili post, ili mu pošaljite neku seksi poruku u inbox.

Budete najbolja i najvrelija verzija sebe, ali ne preterujte. Prilagodite svoj izgled vremenu i mestu na kom se pojavljujete.

Zavedite muškarca: KORAK 2. KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA GOVOROM TELA

Veština zavođenja znači dobro poznavanje neverbalne komunikacije, odnosno govora tela. Kako da iskoristite ovu veštinu da ga osvojite? Pošaljite male, diskretne signale koji će staviti do znanja da vam se sviđa. Skrenite mu pažnju na sebe govorom svog tela.

Kako privuci muskarca neverbanim signalima?

ZAVEDITE GA POGLEDOM

Bacili ste oko na nekoga? Razmenjivanje pogleda je prvi udarac koji zadajete i koji treba da probije led. Evo kako ga zavesti pogledom:

Povremeno bacite pogled u njegovom pravcu sve dok vam se pogledi ne susretnu i dok ne dobijete očekivanu pažnju.
Onda kada ste dostigle ovaj cilj, prelazite na sledeći, a to je zadržavanje njegove pažnje. Dakle, nastavite igru sa pogledima. Kada vas on pogleda vi brzo skrenite pogled.
Zaigrao se? Super, sad obustavite igru zavođenja na kratko i naterajte ga da se zapita zašto ste odjednoom prestali da se interesujete. Zaintigirajte ga! Sad će on da gleda vas. Na vama je da pružite prizor za gledanje koji će podstaći njegovu maštu.
Ukoliko ga želite zavesti pogledom, onda ovo ignorisanje ne treba nastaviti. U jednom trenutku, kada vas gleda, uhvatite njegov poogled i osmehnite se. Stavite pogledom do znanja da vam se ipak dopada.

Tako ćete zavesti pogledom muškarca koji vam je potpuni stranac i sa kojim do sada niste bile u kontaktu.

Ukoliko ste već stupili u kontakt sa muškarcem koji vam se sviđa, pogled je i dalje vaše ubojito oružje koje će vam pomoći da ga osvojite. Želite ga. Gledjate ga direktno u oči dok razgovarate. Nagnite se prema njemu, priđite malo bliže i tako stvorite prostor i mogućnosti za dodire.

SLUČAJNO GA DODIRNITE

Želite da znate kako privući muškarca i staviti mu do znanja da ste željne da razmenite dodire? Pa, pokažite to! Nađite trenutke u toku komunikacije kada je prikladno da ga dodirnete. Na taj način pokazujete da sa nekim želite biti bliski. Dodirnite ga po ramenu ili kolenu dok se smejete, sklonite nešto iz njegove kose ili sa majice, obrišite mu nešto sa lica, iskoristite gužvu u klubu da mu se prilbližite fizički i oslonite na njega, a još bolje je ako možete da ga naterate na jedan erotski ples.

Da li radite nešto zajedno? Odlično! Eto još jednog povoda da budete u njegovoj blizini, da ga dodirenete i još jednog odgovora na pitanje kako privući muškarca. Proslavite neki mali uspeh, pljesnite o njegov dlan ili ga šljepnite po guzi, bacite mu se oko vrata, nehajno ga poljubite u obraz.

2017-04-budite_sa_onim_ko_vam_salje_ovakve_poruke_349971511

Nemate zajedničke aktivnosti? Pa šta čekate, organizujte nešto!

POIGRAJTE SE SA DRUGIM SIGNALIMA

Igrajte se sa svojom kosom, grickajte donju usnu, sagnite se da dohvatite nešto i pokažite dublji uvid u vaš dekolte, vežite kosu i podignite ruke kako bi ispod majice provirio vaš ravan stomak. Otkrićemo vam najveću tajnu kako zaista privući dečka . Nije dovoljno samo da postojite, moraćete malo i da se potrudite.

SMEJTE SE

Ukoliko želite privući dečka, onda ćete to morati da uradite sa osmehom. Ko uopšte želi da bude u društvu negativne i namrgođene osobe? Smejte se, budite vedri, veseli i pozitivni i sigurno ćete ga osvojiti.

Neke žene ne moraju da ulažu napore u slanje ovih neverbalnih poruka. One jednostavno nesvesno to rade i znaju kako osvojiti muškarca. Onda kada morate da mislite o tome, lako možete preći granicu dobrog ukusa.

Zavedite muškarca: KORAK 3. KAKO GA OSVOJITI SVOJIM PONAŠANJEM

Privukli ste željenog muškarca i stupili u kontakt sa njim? Ostaje vam sada da ga osvojite i svojim ponašanjem. Sve ovo gore moglo je da bude samo spoljašnje pakovanje, dobro izrežiran scenario za zavođenje, put do kreveta. Ipak, da biste osvojili muškarca i zaista ga zaludeli , nije dovoljno da se igrate. Igre imaju početak i kraj.

Kako privuci muskarca svojim ponašanjem:

BUDITE ŽENSTVENE

Ima izuzetaka, ali tipičan muškarac voli tipične žene. Ne plašite se da budete ženstvene. Ne morate da zavolite fudbal i pijete pivo da biste ga seksualno privukli. Da je to rešenje kako privući muškarca, onda bi ga više i bolje privlačili njegovi drugovi!

Ne treba ni da se takmičite sa njim. Tačno je da tipičan muškarac voli da se takmiči, ali kada su žene u pitanju, onda želi da se takmiči protiv drugih muškaraca. Na vama je samo da mu date povoda. Zato, budite što ženstvenije.

Zapravo, tipičan muškarac ne voli da bude osvojen i zveden. On voli da osvaja.

Bahato i grubo , napadno ponašanje nisu najbolji izbor. Budite elegantne i ženstvene, dajte mu signal da želite da budete uhvaćene i probudite lovca u njemu. Zavedite, ali ne dajte da zna da je zaveden.

BUDITE PRIRODNE

Ukoliko vam zavodljivi pogledi, poigravanje kosom ne idu od ruke, nemojte da glumite i pravite cirkus. POnekad je dovoljno da budete, vedre, nasmejane, neoptrećene, opuštene i to što jeste. Jedno od rešenja problema kako osvojiti muškarca leži i u tome da mu stavite do znanja do se u njegovom društvu osćete dobro i opušteno.To je ujedno i najkraći put do seksa.

IZGRADITE SAMOPOUZDANJE

Ukoliko želite da ga osvojite, ništa ne deluje na muškarca tako dobro kao vaše samopouzdanje i seksipil . Osećajte se dobro u svojoj koži. Da biste se osećali tako, potrebno je da budete zadovoljne svojim izgledom. Doterajte se, obucite seksi veš, stavite neki zavodljiv miris, nakit ili bilo šta što će u vama probuditi taj seksi osećaj i videćete da je to odličan trik kako privući dečka. Da biste bile zavodljive i seksi, treba šaljete takve vibracije.

BUDITE OTVORENE

Tražite od njega da se otvori. Ukoliko žarko želite da osvojite nekog momka, onda mu stavite do znanja da vas interesuje njegov život. Postavite otvorena pitanja o njemu i njegovim interesovanjima i ono najvažnije: slušajte ga sa pažnjom. Najbolji način da ga osvojite jeste da mu date priliku da se oseća kao centar sveta.

Biti otvoren ima i druge prednosti. Kada muškarcu stavite do znanja šta volite, ne volite i šta vas interesuje, olakašavate vašu komunikaciju i on može da se fokusira na to kako da zadovolji vaše potrebe u seksu i ljubavi, a ne na čitanje vaših misli.

BUDITE POSEBNE

Nemojte da se trudite da se uklopite u neki kalup. Istaknite se nečim posebnim, budite spremne da probate nove stvari, iznenađujte, predložite seks na neobičnom mestu, uz neku neobičnu igru, izdvojite se humorom, šarmom, spontanošću ili bilo kojim svojim adutom.

Zavedite muškarca: KORAK 4. KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA KORISTEĆI LJUDSKA ČULA

Najbolji način da ga zavedete jeste da mu uzdrmate sva čula:

Za čulo vida, nosite nešto crveno. Želite da izgledate seksi? Onda nabavite crveno odelo i obavezno crven, atraktivan i seksi veš! Halteri možda danas nemaju praktičnu ulogu u odevanju i ne drže čarape, ali imaju ulogu u rasplamsavanju strasti.

Za čulo mirisa izbegavajte parfeme. Miris vašeg tela je najbolji afrodizijak. Ukoliko se vama ne dopada tako, izbegavajte jake parfeme. Nemaju svi ljudi iste afinitetite ka mirisima, a pojedini mogu da budu jako odbojni, pa čak i da izazovu glavobolje. Očigledno, nije najbolji način da privučete momka.Odlučite se za neku laganu varijantu, najbolje neki prirodni, voćni miris.

Čulo ukusa uzdrmajte mu čokoladom jer njen ukus oslobađa serotonin u mozgu – hormon sreće i zadovoljstva. Kako osvojiti muškarca ako ne voli čokoladu? Pa, saznajte šta voli i pozovite ga na vačeru. Spremite je i poslužite odeveni u oskudnu crvenu haljinu i štikle.

Čula sluha zagolicajte prijatnim razgovorima, smirenim tonom glasa i prljavim pričama, bučnim uživanjem u seksu. Glasno stavite do znanja da vam se dopada.

Čulo dodira probudite mu laganim i nežnim dodirima. Počnite od slučajnih, dok ne postanete intimniji. Onda slobodno pređite na neku erotsku masažu, a vrhunac za ovo čulo pružite u seksu.

Ne postoje univerzalni saveti kako privući muškarca. Koliko ljudi , toliko čudi. Ipak, ova tri koraka su nešto od čega treba da započnete vaše zavođenje. Ukratko – bez previše foliranja i sa dozom ženstvenosti. Budite otvorene, vedre, pozitivne, ženstvene, slobodne. Budite samouverene i seksi.

Čak i ako niste seks bomba, zamišljajte da jeste i ponašajte se tako!

Znate kako kažu: “Ono što zračiš, to i privlačiš“. Sasvim smo sigurni da ćete, misleći ovako, privući dečka i vrlo brzo deliti savete svojim prijateljicama kako privući muškarca svojih snova. Ako vas baš mrzi da objašnjavate, podelite im ovaj tekst.

(minutzamene.com)

loading...

Facebook komentari