ZBOG OVAKVE ŽENE MUŠKARCI BI I DUŠU PRODALI: 3 jednostavna koraka da postaneš fatalna zavodnica

 

Biti fatalna žena nije samo način oblačenja i veština flertovanja. To je stil života. Nekima dolazi prirodno, ali može se naučiti i uvežbati.

Ipak nije za svakoga. Pre nego što odlučiš da pratiš uputstva sa naše liste, ispitaj da li zaista želiš da usmeriš toliko energije i truda na muški rod. Činjenica da se oko neke žene lome muškarci nije nikakav garant njene sreće. To joj samo olakšava da izabere onog pravog. Međutim, žene kao žene, bile fatalne zavodnice ili ne, često prave pogrešne izbore.

Prvi korak: IZGLED

Ono što najočiglednije izdvaja zavodnice od običnih žena je njihov sugestivan i senzualan izgled.

Odeća tamnih boja, retro i seksi detalji, jednostavni krojevi koji ne moraju biti u jeku mode, ali savršeno pristaju figuri i ističu obline su od velikog značaja. Za ovo je potrebno dobro poznavati svoje telo, imati objektivnu sliku o sebi i poznavati dobro mušku psihu.

Najveću pažnju posveti detaljima (jer đavo je u njima). Pronađi nekoliko komada koji će odeći dati tvoj lični pečat i ostavljati dubok utisak. To mogu biti naočare specifičnog oblika, rukavice, šeširi, okovratnici, krzno, marama, lepeza…

Miris je od suštinskog značaja. Prave zavodnice uvek imaju onaj neuhvatljivi, blagi, ali opojni miris koji je neponovljiv i lako prepoznatljiv. Eksperimentiši sa mirišljavim kremama, parfemima, sapunima, šamponima… dok ne nađeš tu fantastičnu formulu koja apsolutno ide uz tvoju ličnost, ostavlja autentičan utisak i deluje privlačno muškarcima.

Frizura i šminka takođe pojačava utisak. Muškarci obožavaju žensku kosu i koliko god da gunđaju protiv šminke, i te kako padaju na suptilne trikove. Bilo da odabereš dramatičan ili prirodan izgled drži se ovih nekoliko pravila:

  • kosa nikada ne treba da otkriva celo lice i uvek mora da bude baršunasta, zdrava i čista
  • nauči da nosiš crveni karmin nonšalantno; biraj onaj koji ne ostavlja tragove
  • ne popravljaj šminku i frizuru na javnim mestima
  • izbegavaj šljokice
  • bez ajlajnera i veštačkih trepavica ne idi ni do prodavnice

Drugi korak: LIČNOST

Prava zavodnica je misteriozna. Budi takva da niko sa sigurnošću ne može znati o čemu razmišljaš i kako se osećaš. Fatalne žene su pravi majstori u maskiranju svojih osećanja i predstavljanju drugima onako kako one žele. Idealno za partiju pokera i lomljenje muških srca.

Inteligencija je ovde ključna. Dobro obrazovanje je nešto što uvek “izdvaja iz stada”, a blistav um je podjednako seksi kao i zavodljivo telo. Zato se nikada ne plaši da uputiš muškarcima mentalni izazov i pokažeš da nisi neko sa kim se treba zajebavati.

Seksi, a ne vulgarno – granica je tanka, ali je razlika u tome šta postižeš jednim, a šta drugim ogromna. Seksi dama izaziva poštovanje, a vulgarna prezir i udara samo na najniže instinkte.

Zato budi pažljiva kada oblačiš odeću koja otkriva previše i uvek poštuj zlatno pravilo: ako pokazuješ dekolte, pokrij noge. Kad otkrivaš noge, gornji deo treba da bude smerniji. Oblači se tako da uvek nešto ostaviš mašti posmatrača.

Voli sebe. Uvek stavljaj sebe na prvo mesto. Ne gubi glavu zbog muškaraca, ne podilazi im i ne radi nešto što ne želiš iz straha da ne izgube interesovanje. U svakom trenutku moraš imati svest o tome koliko vrediš. Sledi put svoje sreće, igraj po svojim pravilima i ne prilagođavaj se ničijem rasporedu.

Budi nezavisna, jaka i zanimljiva. Biti fatalna žena je mnogo više od lepog lica i kvalitetne odeće. Ukoliko ne umeš da se brineš sama o sebi sve to pada u vodu. Moraš biti i ekonomski i mentalno slobodna i nezavisna kako bi sa ljudima mogla da gradiš kvalitetne odnose. Pravim fatalnim ženama drugi nisu neophodni da bi bile srećne. One su uvek pune ideja kojima fasciniraju svoje sagovornike i sa njima razgovor nikad nije dosadan, pošto žive uzbudljivim načinom života i dolaze do mnogih interesantnih tema i informacija.

Smisao za humor je nešto što imaš ili nemaš. Ne može se steći i naučiti, ali se vremenom može ispolirati. Za početak evo jednostavnog pravila: kada neko kaže nešto što je smešno, ne kliberi se ko luda Jana. Nasmej se, ali umesto da samo prokomentarišeš “Jao što je to smešno”, daj neki podjednako smešan komentar na taj štos.

Treći korak: STAV

Pričaj zavodljivim tonom. Glas treba da ti bude odmeren, a reči jasne. Boja je veoma bitna. Izbegavaj poštapalice i zamuckivanja i ne ponavljaj se. Inspiraciju potraži u filmovima.

Izlazi na manje poznata mesta. Fatalna dama nikad nije lako dostupna. Ako stalno visiš u istom klubu i ljudi uvek znaju gde mogu da te nađu, gubiš na misterioznosti, a ona je jedan od najvažnijih začina. Umesto toga radije istražuj i pojavljuj se uvek na drugačijim mestima. Neka se pitaju gde si, šta radiš i kuda nestaješ.

Nauči da pariraš momcima. Fatalna žena je sposobna žena. S vremena na vreme ih iznenadi svojim veštinama – bilo da majstorski odigraš partiju bilijara ili ih pobediš u nekoj igrici.

Budi dama. To ne znači da treba da budeš sva uštogljena i zakopčana, već samo odmerena u ponašanju i razgovoru i fina prema drugima. Ne dozvoli da te pijanu iznose iz kafane, ili da previše brbljaš o sebi nekome koga si tek upoznala. Uzdrži se od psovki, skandala i ispada. Ispravi se (ne, stvarno… nije šala).

(besnopile.rs)

 

loading...

Facebook komentari