ON ŽELI DA GA ZAVEDEŠ: Evo i kako..

 

Muškarce treba ponovno zavoditi, jednako kao i žene. Stara izreka da ljubav ide preko želuca postoji s razlogom

Na početku veze, sve je relativno jednostavno. Strasti ima na bacanje, zaljubljeni smo preko ušiju i nema potrebe za dodatnim sadržajem kojim moramo ponovno zavesti svog muškarca. Ipak, s vremenom neke stvari izblede, pa se moramo malo više truditi. Muškarce treba ponovno zavoditi, jednako kao i žene, a evo kako oni to vole.

Preko želuca
Stara izreka da ljubav ide preko želuca postoji s razlogom. Ne kažemo da mu svaki dan moraš kuvati večere od tri sleda, ali tu i tamo ga možeš iznenaditi njegovim omiljenim obrokom. Ako nemaš ideje, naša Ana Perduv ih ima na bacanje, pa pročitaj neki recept iz njene seksi kuhinje.

Kao u welnessu
Masaža leđa, stopala, temena… Muškarci se vole opuštati jednako kao i žene, a najbolje pale već proverene stvari. Jedna masaža će mu sigurno dobro doći, a uvek možeš na kraju dodati i happy end.

Pravi dodir u pravo vreme
Svi znamo koje su glavne erogene zone, ali svaki muškarac ima neki dio tela koji je posebno osetljiv, a koji moraš sama otkriti. Jednom kad saznaš koji je to deo tela, možeš ga usrećiti kada god poželiš, pa čak i dobiti ono što želiš, ako dotakneš pravo mesto.

Seksi rublje
Ko ima vremena i volje za kombinovanje donjeg veša? Sve više žena bira udobnost umesto seksi izgleda, što u potpunosti podržavamo, ali tu i tamo nije loše izvaditi seksi rublje i zavesti ga njime.

Seksi priča
Prava reč u pravo vreme može napraviti veliku razliku, pogotovo ako ga želiš oraspoložiti za seks. Malo prljave priče ne moraš ograničiti samo na vašu spavaću sobu – pošalji mu prljavu poruku dok je na poslu i pusti ga da se crveni u uredu.

Posvuda
Spavaća soba je jako udobno mesto za seks. Što znači da može biti i dosadno mesto. Ako ga želiš izluditi, zaboravi na nju na neko vreme i prebaci seks u neku od drugih prostorija u kući ili izvan nje.

(indexRouge)

loading...

Facebook komentari