AKO ŽELITE DA SE VAŠ MUŠKARAC VIŠE TRUDI: Sitnice koje će ga mnogo promijeniti..

 

Ako ponekad želite da se vaš dragi samo malo više trudi, dobrodošli u klub. Ovo su stvari oko kojih muškarci najviše greše, a mi vam otkrivamo kako to možete da promenite.

Bezvezan poklon

Znamo da nije sve u poklonima. I znamo da se poklonu u zube ne gleda. Ali, ako svejedno imate osećaj da se on oko nijednog poklona nimalo ne trudi i ako silno priželjkujete da vam pokloni baš ono što želite, onda mu to i otvoreno recite. Zaboravite na romantiku i filmske scenarije u kojima muškarac telepatski pogodi veličinu, boju i model haljine o kojoj ste sanjali. On želi da vas usreći i vi želite da vas usreći, zato nema ništa loše u tome da mu malo olakšate. Nije loša ideja da oboje imate svoju listu želja u koju možete da zavirite kada nemate ideje za poklon. Tako ćete da dobijete nešto što želite, a širina izbora neće umanjiti faktor iznenađenja.

Nedostatak inicijative

Toliko biste voleli da on bude taj koji će da isplanira nešto za vas dvoje – romantičnu večeru, izlet, putovanje, ludi izlazak. Ali, sigurni ste da ćete pre da vidite udar meteora nego ono što priželjkujete. Istraživanja su pokazala da najčešće kada se partner žali na nedostatak inicijative, razlog je taj što je partner te osobe pokopao njene ideje u startu, nekada davno kada se na to odvažio. Možda vam je predložio odlazak u bioskop na neki akcioni film po njegovom izboru, a vi ste prevrnuli očima jer baš mrzite taj žanr. I onda je on stekao utisak da vreme sa njim volite da provodite na način koji vi sami određujete i kontrolišete. Prevrtite malo film unazad, prisetite se neke njegove ideje koja vam u početku i nije zazvučala baš privlačno i predložite mu to isto. Kada jednom shvati da poštujete njegove ideje, odvažiće se na iniciranje mnogo toga.

Manjak interesa za vaše prijateljice

U jednu ruku je to i dobro, ali shvatamo da vam ponekad smeta to što nema nikakvu želju da se ponekad druži s njima, za razliku od vas koji se super slažete sa njegovim prijateljima. Žene su generalno druželjubivije od muškaraca. Oni se jednostavno ne osećaju toliko prijatno, niti im je zabavno da budu u društvu koje nije njihovo. Kako biste probili led i bolje ih upoznali, organizujte zajedno neko druženje koje podrazumeva aktivnosti koje ga inače zanimaju i čine ga raspoloženim. Idite zajedno na roštilj ili kuglanje i sigurni smo da će pronaći zajednički jezik.

Slabe ljubavne veštine

Volite ga svim srcem, ali i te kako ste svesni da nije Don Žuan, ili barem više nije onoliko strastven koliko je bio na početku veze. Iako frustrirajuća, potpuno je normalna stvar da se u vezi vremenom stišaju strasti. Znamo da biste voleli da je on taj koji će svakodnevno da vas obara s nogu svojim izjavama, dodirima i šarmom, međutim u životu glavnom moramo sami da se potrudimo kako bismo imali nešto što želimo.

Uradite i vi sami nešto. Kada krene da se tušira zagrlite ga i ljubite po leđima, dajte mu do znanja koliko vas privlači i to mu otvoreno recite. Sitnice koje obično propustimo da uradimo ili kažemo imaju ogroman uticaj na svačije samopouzdanje, a time i libido, pa tako i na njegovo. Uvek mu pokazujte koliko ste ludi za njim i koliko vas privlači, i teško da će strasti da utonu u zimski san.

(stil.kurir.rs)

loading...

Facebook komentari