ŽENE, U OVIM STVARIMA PRETJERUJTE: Razlozi zbog kojih vas momci olako NAPUŠTAJU..

 

ŽENE, PRETERUJETE: Često čujemo rečenicu da su žene sa Venere, a muškraci sa Marsa. Iako je doba emancipacije i žene su postale gotovo ravnopravne sa muškarcima, neke njihove navike i osobine muškarce dovode do ludila. Iako su skloniji tome da prećute neke stvari i zažmure na jedno oko, ukoliko žene preteraju sa određenim obrascima ponašanja, može se dogoditi da on jednostavno “pukne” jer određene navike teško je podnositi svakodnevno jer negativno utiču na psihu i dobro raspoloženje.

Žene često pokušavaju da se prikažu u boljem svetlu nego što to zapravo jesu – od toga da one nikad nisu prevarile partnera, da su imale triput manje ljubavnika nego što to stvarno jesu, do toga da su one savremene žene koje ne zvocaju, ne bave se tričarijama, ogovaranjem i manupilacijom. Ali da li je zaista tako, ili su gotovo sve žene ipak sklone tome da prebacuju i nabijaju na nos svojim jačim polovinama i najmanju grešku i sitnicu koju pogreše? Izdvojili smo samo neke ženske navike koje muškarce dovode do ludila i do tačke pucanja, a mnoge dame nisu ni svesne da upravo ovakvim stvarima narušavaju harmoniju u vezi i njega čine nervoznim, nesrećnim pa i sklonim neverstvu.

Izlivi ljubomore

Malo koja pripadnica lepšeg pola ostane imuna na pomen imena neke druge žene, osim ako ta druga žena nije najbliži rod, sestra ili majka. Preispitivanje partnerove vernosti mnogim ženama je omiljeni hobi, a kada još dobije priliku da se uhvati za neko određeno ime ili osobu, to im daje dodatni podsticaj za izlive ljubomore. A muškarce to, naravno, iritira. Naravno, ovo se ne odnosi na slučajeve kada je ljubomora opravdana, a kako ćete znati je li opravdana ili nije je već druga priča.

Čačkanje telefona i čitanje poruka

Čak i kada ne rade to jer sumnjaju da im je muškarac neveran, nego im je dosadno, njemu se od te navike diže svaka vlas na glavi. Niko ne voli kada ga uhode i zadiru u njegovu intimu i privatnost, a poruke koje svi razmenjujemo sa prijateljima, kumovima i najbližima članovima porodice spada pod intimu i našu privatnu stvar.

Pričanje do iznemoglosti

Kada muškarac pita “Draga, kako ti je prošao dan?”, on očekuje informacije samo o najvažnijem događaju toga dana, a ne monolog od pola sata. Većina žena voli da priča, a ako im se da povod za to, neće ni prestati. Nije da muškarca ne zanima šta njegova lepša polovina ima da kaže, samo ne mora da zna baš svaki i najsitniji detalj.

Nemam šta da obučem. Debela sam

Muškarci žensku naviku da se stalno žale na viške kilograma i da nemaju šta da obuku, jednostavno nikada neće razumeti. Oni ne vole kad se žena žali na svoj izgled. Ne vole da slušaju posle svakog zalogaja: ”Ugojiću se.”

Višečasovno doterivanje

Većina muškaraca smatra da žene previše vremena provode ispred ogledala i u kupatilu spremajući se, bez obzira radi li se o odlasku na posao, odlazku na kafu, ručak ili nešto treće. S obzirom da se od muškaraca samo očekuje da budu uredni i u čistoj odeći, višečasovno šminkanje, feniranje i lakiranje noktiju ne da je bespotrebno, nego je iritirajuće kada je on spreman i čeka tri sata da žena izađe iz kupatila i još tri da se sredi.

(wannabemagazine.com)

loading...

Facebook komentari