ŽENO, PAMET U GLAVU: Ovo su 9 znakova da imaš posla sa TOTALNIM IDIOTOM

 

Prepoznaj na vreme da imaš posla sa psihopatom koji se krije iza slatke face i prijatne fasade!

Zamisli situaciju: Izašla si sa dečkom na piće, proveli ste prijatno veče, na kraju je usledio poljubac i rešila si da mu pružiš šansu i prepustiš se emocijama!

Međutim, nakon nekog vremena uviđaš da ti veza postaje teška, sve manje energije imaš, a i sve manje prijatelja, jer sve vreme provodiš sa novim frajerom! Hmm, ne znaš o čemu je reč? Pomažemo ti da otkriješ da li ustvari imaš posla sa psihopatom!

Sledećih 9 stavki ga otkrivaju:

Često se služi lažima

Psihopate su najbolji lažovi! Verovatno će ti reći kako je celu noć gledao film ili spavao, a zapravo je partijao ili proveo veče sa svojim drugovima! Ako te laže zbog najmanjih sitnica i to čini stalno (iako nema potrebe) imaš veći problem nego što misliš!

Ponašanje mu je toplo-hladno

Psihopate ne znaju zapravo ko su! Jednog dana ćete oduševiti romantičnim gestom, dok sledećeg dana će se udaljiti od tebe i pričati kako ovo između vas nije ništa ozbiljno! Ne radi ovo on namerno, već jednostavno stvarno ne zna šta želi!

Paranoičan je

Ne samo da pomno prati da li te neki momak gleda u kafiću ili diskoteci, već sigurno i spava na tvom Fejsbuku profilu, proverava lajkove i komentare! Predlaže da ugasiš profil na društvenim mrežama i stalno ima potrebu da te zapitkuje gde si radila, šta si radila… Vrlo često si u situaciji da mu se pravdaš iako nisi kriva, a njegovi napadi su sve češči! Jedno rešenje postoji: Prekini agoniju!

Manipuliše kad god ima priliku

Psihopate imaju običaj da pošalju bezbroj slatkih poruka, ali isto tako će i nestati i neće se javljati neko vreme! Da, oni obožavaju ove “igrice” koje će te dovesti do ludila.

Sve mora da ima pod kontrolom

Ovakvi tipovi moraju sve da znaju i drže pod kontrolom! Tvoji profili na društvenim mrežama odavno je naučio napamet, kao što zna imena svih tvojih prijatelja, možda čak i rodbine! Psihopate moraju da drže sve u svojim u rukama, jer u suprotnom su slabi i nesigurni!

Upoređuje sadašnju sa bivšom

Psihopate imaju običaj da upoređuju sadašnje devojke sa bivšim partnerkama! Iako ćeš verovatno pomisliti da je to jer on i dalje gaji osećanja prema njoj, odmah ćemo te demantovati! Psihopate uživaju da vide osobu nesigurnom, dele kritike, ponižavaju…

Prerano izjavljuje ljubav

Ukoliko si sa tipom izašla par puta i već dobila izjavu ljubavi, planove za budućnost i slične situacije…Imamo samo jedno da ti poručimo: Beži koliko te noge nose! Nijedna normalna i odrasla osoba se ne može zaljubiti brzinom svetlosti!

Lonely-and-sad-man-miss-you

Narcisoidan je

On je pametniji, lepši, zabavniji, zgodniji…od tebe! Naravno po njegovom “skromnom” mišljenju! Psihopate su uglavnom narcisi i žele da istaknu kako su oni savršeni i da treba da budeš srećna što je odlučio da ti posveti malo pažnje!

Psihički naporan

Ljubomorne scene, vikanje, histerični napadi… samo su neke od njegovih “bubica” koje su već nekoliko puta trpela! Imamo samo jedan savet za tebe: Ostavi ga što pre, je ne treba ti da lečiš nečije psihičke probleme!

(cosmopolitan)

loading...

Facebook komentari