ŽENSKE REČENICE: 8 izjava zbog kojih vas muškarci potajno MRZE u sebi

 

Najgore je kada znate da ste nešto pokvarili, a od nje čujete ono tiho, preteće “u redu…” iako je jasno kao dan da ništa nije u redu! E, tada shvatite da vam sleduje hladna osveta ili vruća svađa..

Žene kada polude često mrmljaju svojim specijalnim jezikom. To je težak i pokvaren jezik, osmišljen da ga ne možeš razumeti ali gotovo uvek u pozadini sadrže sarkastičan ton, ma koliko god on tih bio. Kad je ženski rečnik u pitanju, pravila su vrlo jednostavna. Barem one tako misle. Žene ne misle uvek ono što izgovaraju, pa je potrebno prepoznati opasne reči u ženskom rečniku kako bi izbegli ono najgore – kraj.

1. Svejedno – Ovo žene kažu zapravo misle baš me zabole briga.

2. Ništa! Na pitanje “Šta ti je?” odgovor je najčešće “Ništa!”, ali u njihovim glavama se vrti – spalit ću te živog, mada žele da sami otkrijete o čemu se radi. Ovo je jedna od najgorih reči u ženskom rečniku, jer posle nje sledi pucanje vaših šavova.

3. Dobro – reč je kojom žene završavaju raspravu poručujući vam između redova da ćete “nagrabusiti” ako ne ućutite.

4. Samo napred – nemojte ovo protumačiti kao dopuštenje jer ovo znači: “Samo probaj, rebra ću ti polomiti”.

5. U redu – kada čujete u redu možete biti sigurni ste načisto pokvarili stvar i da vam sledi gadna kazna.

6. Baš ti hvala – bitno je razlikovati “hvala” i “baš ti hvala”, hvala je iskrena zahvalnost, a “baš ti hvala” je sarkazam i nipošto nemojte odgovoriti sa molim.

7. Nema veze, ja ću – znači da je bole više briga da te opominje i podseća i, da ćeš ubuduće najverovatnije sam da spavaš u krevetu.

9. Glasni uzdah u ženskom vokabularu zapravo znači: Ti si retard, idiot, pajser i također da ćeš sam i ovaj put da spavaš u krevetu.

(Stil.kurir.rs)

loading...

Facebook komentari