ON ŽIVI ZA TEBE I VAŠU LJUBAV: Ako ove stvari radi, ne puštaj ga nikada da ode..

 

Ako postoji neko u vašem životu s ovih 10 osobina, nemojte mu dopustiti da ode, jer on je vaša srodna duša i čovek vašeg života.

1. Podržava vaše strasti i odluke

Vaš partner bi trebalo da bude vaš najžešći navijač i da vas podstiče da budete istrajni u svojim naporima bez obzira kako to može uticati na njega.

2. Dodaje vrednost u vaš život

Ne u smislu novčane vrednosti – vaš partner bi trebalo da vas nadahnjuje da ”rastete”, bez obzira da li je pametniji ili ambiciozniji od vas.

3. Voli vas u potpunosti

To uključuje i vaše nedostatke. Vaša karakterne osobine ne dolaze po narudžbi, tako da bi trebalo da bude u mogućnosti da vas voli kao celinu, vaše nedostatke i sve ostalo.

4. Spreman je na kompromis

Možda vas dvoje nećete uvek imati isto mišljenje o nekim stvarima, stoga proverite je li osoba otvorena za vaše potrebe i želje.

5. Lepo se odnosi prema vašoj porodici

Ukoliko vaš partner ne pokazuje poštovanje prema vašim prijateljima i porodici, to je teško zanemariti, čak i ako on ili ona nema problema s pokazivanjem poštovanja prema vama.

6. Poštuje vaše mišljenje

Vaš partner se ne mora uvek složiti s vama, ali trebalo bi da bude u stanju da poštuje vaša uverenja uprkos tome što se razlikuju od njegovih.

7. Voli sebe jednako kao i vas

Najbolji partner je neko ko može biti sam, bez stalne zavisnosti od vas i vaše pažnje.
Trebalo bi da mu bude dobro sa samim sobom dok vas nema.

8. Pouzdan je

Čak i ako su drugi aspekti vašeg odnosa čvrsti, moć sumnje je teško odbaciti.
Problemi će biti neizbežni ako stalno sumnjate u njegovu iskrenost (i obrnuto).

9. Razveseljava vas, ne iscrpljuje vas

Vaš partner bi trebalo da vas inspiriše da budete entuzijastični u životu. On ili ona nikada ne bi trebalo da uzrokuju da se osećate loše ili ubijati vaš duh na bilo koji način.

10. Dopušta vam da budete ono što jeste

Teško je biti potpuno srećan u vezi, kada ste prisiljeni da potisnete bilo koji deo sebe.
Ne bi trebalo da se osećate ograničeno, bilo da to uključuje mogućnost bavljenja svojim hobijima ili mogućnost da se glupirate.

(dnevno.rs)

loading...

Facebook komentari