SVAKI ZNAK HOROSKOPA IMA TRI DEKADE! Otkrijte koja je vaša i kako vam to KROJI SUDBINU

Zodijak se po dužini sastoji od 360 stepeni i deli se na 12 znakova. Svaki znak ima tačno trideset stepeni, koji se mogu podeliti na tri jednaka dela. Ovi delovi zovu se desetine ili dekade.

Svaki znak je podeljen na dekade. Tako su dekade u znaku Ovna povezane s Ovnom, Lavom i Strelcem, dakle sve tri dekade predstavljaju vatrene znakove. Svakom dekadom vlada vladar onog znaka kojem je dodeljena, pa prvom vlada Mars (Ovan), drugom Sunce (Lav), a trećom Jupiter (Strelac). Svaka dekada ima svoje značenje i objašnjava karakter čoveka. Produbite i otkrijte svoje sklonosti na jedan potpuno nov način.

Ovan

I DEKADA (21.-30.3.)
Vladar Mars
Puni ste energije, strasti i entuzijazma. Život vam je prepun uzbuđenja i poduhvata koji bude adrenalin. Nedostaju vam strpljenje i samokontrola. U ljubavi ste nagli, brzo planete, ali se još brže ugasite. Pripazite na glavu, zube, oči i uši.

II DEKADA (31.3.-10.4.)
Vladar Sunce
Rođeni ste vođa, težite dominantnim ulogama, hodate uzdignute glave, čuvate ponos. Velikodušni ste i darežljivi.
Imate mnogo prijatelja i aktivan društveni život. Posedujete talent za zavođenje.

III DEKADA (11.-20.4.)
Vladar Jupiter
Aktivni ste, težite visokim i uglednim pozicijama u društvu i na poslu. Velik ste pustolov i istraživač. Sposobni ste da ostvarite svoje ideje. Na poslovnom putu čekaju vas uspeh i novac, a na intimnom brak iz ljubavi.

Bik

I DEKADA (21. -29. 4)
Vladar Venera
Obdareni ste lepotom, šarmom i senzualnošću. Ima nešto u vama što privlači ljude. Volite modu, ukusan zalogaj i vino. Erotični ste, zavodljivi i ne možete zamisliti život bez partnera i ljubavi.

II DEKADA (30.4.- 9.5.)
Vladar Merkur
Komunikativni ste, elokventni. Imate mnogo hobija. Rano počinjete da zarađujete za život. Vaše veze uglavnom počinju iz prijateljstva i bitno vam je da s partnerom delite iste interese.

III DEKADA (10.-20.5.)
Vladar Saturn
Ambiciozni ste. Mnogo vam znače materijalna sigurnost i profesionalni uspeh, pa energiju ulažete u to. Vrlo ste uporni, tvrdoglavi i neprilagodljivi.

Blizanci

I DEKADA (21.-31.5.)
Vladar Merkur
Komunikacija, obrazovne ustanove, zabavna industrija, rad u medijima neka su od područja u kojima biste mogli da ostvarite uspeh.
Brbljavi ste, duhoviti, simpatični, volite da vam se dive zbog pameti.

II DEKADA (1.-11.6.)
Vladar Venera
Uživate u zavođenju, znate kako da se svidite drugima, uvek ste u centru zbivanja, imate mnogo poznanika, a malo pravih prijatelja.

III DEKADA (12.-20.6.)
Vladar Uran
Inteligentni ste, domišljati, privlače vas ljudi jakog karaktera i neobičnog načina razmišljanja. Imate mnogo talenata i možete da radite više stvari istovremeno.
Volite svoju slobodu i nije vas lako zadržati u mestu. Veze su vam pune uspona i padova.

Rak

I DEKADA (21.-30.6.)
Vladar Mesec
Romantični ste, osećajni i intuitivni. Odani ste tradicionalnim vrednostima. Raspoloženje vam se u danu promeni nekoliko puta.
Sanjar ste i brižni prema onima koje volite.

II DEKADA (1.-11.7.)
Vladari Mars i Pluton
U detinjstvu povučeni i stidljivi, u zrelim godinama postajete samosvesni ratnik, ne dopuštajući da ih vređaju i omalovažavaju.
Velikodušni ste, osetljivi, nekad arogantni i provokativni.

III DEKADA (12.-22.7.)
Vladar Neptun
Umjetnička duša i život vam je nezamisliv bez dobre knjige, plesa, muzike. Volite more i vodu, to vas opušta. Skloni ste iluzijama,. Ne plaši vas samoća, ali strahujete od gubitka ljubavi.

Lav

I DEKADA (23.7.- 2.8.)
Vladar Sunce
Teatralni ste, znate da se nametnete, zavedete, pokažete samosvest i raskoš svog karaktera. Ne podnosite autoritete, iako svoj namećete drugima. Volite decu, igru, zabavu i život na visokoj nozi.

II DEKADA (3.-12.8.)
Vladar Jupiter
Velikodušni ste, optimistični i zabavni. Znate da rukovodite novcem. Imate visoke moralne principe, cenite istinu i iskrenost.

III DEKADA (13.-22.8.)
Vladar Mars
Energični ste, strastveni, aktivni i odlučni. Ne podnosite monotoniju i uvijek ste u potrazi za nekim novim iskustvom. Teško kontrolirate osjećaje, a ljubavni život vam je buran i nepredvidiv. Najveća opasnost zdravlju vam je suludi i stresni ritam života.

Devica

I DEKADA (od 23.8.-2.9.)
Vladar Merkur
Mnogo razmišljate, dugotrajno analizirate, sve želite da isplanirate. Cenite kvalitet, trudite se da date najbolje od sebe. Veliki ste radoholičar.

II DEKADA (3.9.-12.9.)
Vladar Saturn
Delujete hladno i proračunato, često ste preterano sumnjičavi i oprezni. Skrivate osećanja u strahu da ne budete povređeni. Racionalno raspolažete novcem.

III DEKADA (13.-22.9)
Vladar Venera
Pedantni ste, istančanog ukusa, uvek lepo obučeni i doterani. Imate smisla za diplomatiju, ne volite grubost i prema svima se trudite da budete ljubazni.

Vaga

I DEKADA (23.9.-2.10.)
Vladar Venera
Imate čaroban osmeh, neodoljiv šarm. Brak i ljubav su vam važni. Naprosto ne znate i ne možete da budete sami. Po prirodi ste neodlučni i nesamostalni.

II DEKADA (3.-12.10.)
Vladari Uran i Saturn
Iza ljubazne prirode krije se snažan karakter. Koliko god vas život udarao, uvek ćete ostati na nogama.
Kad vas naljute, znate da budete opasni i nemilosrdni.

III DEKADA (13.-22.10.)
Vladar Merkur
Možda vas život nije mazio, ali inicirao vas je na putu samoostvarenja i ličnog razvoja. Nadareni ste za muziku, ples, glumu.

Škorpija

I DEKADA (23.10.-2.11.)
Vladar Mars
Snažnog ste karaktera, strastveni i uvek željni izazova i dokazivanja. Znate da budete osvetoljubivi i ljubomorni.
Možete da se bavite vrlo stresnim ili rizičnim poslom. U ljubavi niste verni.

II DEKADA (3.-12.11.)
Vladar Neptun
Koliko god teško proživljavali emocionalne bure i oluje, na vama to neće biti vidljivo. Imate veliku moć samokontrole, ali i harizmu. U jednoj životnoj fazi možete naginjati misticizmu. Duboko ste intuitivni, kreativni i inteligentni.

III DEKADA (13.-21.11.)
Vladar Mesec
Zračite seksepilom, zavodite pogledom kome je nemoguće odoleti. Iako ste nekada autodestruktivni imate veliku sposobnost regeneracije.

Strelac

I DEKADA (22.11.-1.12.)
Vladar Jupiter
Optimizam, žeđ za znanjem, interes za daleka putovanja i druge kulture vas okupiraju.
Imate nos za biznis. Znate da uživate, a omiljeni moto vam je “živi i pusti druge da žive”.

II DEKADA (2.-11.11.)
Vladar Mars
Ne podnosite kad vam neko nameće autoritet ili vas sputava. Rano odlazite od roditelja.

III DEKADA (12.-21.12.)
Vladar Sunce
Težite uspehu. Morate postići nešto više. Iako imate mnogo prijatelja, važniji vam je vaš slobodan prostor. Volite prirodu, putovanja, zanimaju vas filozofija, istraživački poslovi.

Jarac

I DEKADA (23.-31.12.)
Vladar Saturn
U vašem životu je sve pohod. Uporni ste, dosledni, ozbiljni i odgovorni.
Rano u životu se suočavate se sa odricanjem, a to je samo vaš uspon do vrhunaca.

II DEKADA (1.-10.1.)
Vladar Venera
Racionalni ste, štedljivi, a moguće je da vas zaslepi raskoš, pa i pohlepa. Dobro se snalazite u organizaciji posla i radu s ljudima. U ljubavi ste verni.

III DEKADA (11.-19./20.1.)
Vladar Merkur
Imate visoko mišljenje o sebi, mnogo ulažete u obrazovanje i karijeru. Težite duhovnom razvoju, a ni materijalna zadovoljstva nisu vam strana. Volite crni humor.

Vodolija

I DEKADA (20.-29.1.)
Vladar Uran
Društveni ste, duhoviti, gladni naprednih ideja i neobičnih iskustava. Volite ljude, originalni ste, neposredni i za većinu teško dokučivi. Duhom ste ispred svog vremena.

II DEKADA (30.-8.2.)
Vladar Merkur
Vrlo ste komunikativni, neposredni, mnogo razmišljate i brzo pričate. Najbolje vam leže kreativni poslovi i timski rad.

III DEKADA (9.-18/19.2.)
Vladar Venera
U vama se odvija sukob između starog i novog, između želje da krenete dalje i ostanete tu gde jeste. Možete mnogo postići u poslovima vezanim za modu, dizajn, nove tehnologije. Koliko god da ste skeptični, ne prestajete da istražujete sve što je novo i nepoznato.

Ribe

I DEKADA (19.-28.2.)
Vladar Neptun
Maštoviti ste, kreativni, možete biti nadareni za komponovanje, pisanje stihova, ples, književnost i glumu.
Izuzetno ste intuitivni, skloni idealiziranju i platonskim ljubavima. Nemate mnogo smisla za praktično.

II DEKADA (29.2.-9.3.)
Vladar Mesec
Romantični ste, ranjivi i emotivno nesigurni. Volite decu. Pomažete slabijima i nemoćnima. Teško odlazite iz roditeljskog doma. Majka ima posebnu ulogu u vašem životu. Zaljubljive ste prirode i u večitoj potrazi za srodnom dušom.

III DEKADA (10.-19.3.)
Vladari Mars i Pluton
Obdareni ste seksepilom i vrlo ste vešti u zavođenju. Posesivni ste prema voljenoj osobi. Intuicija je vaš vodič kroz život. Za vas je bitno da imate jasan cilj u životu i razrađenu strategiju.

Izvor: Dnevno. Rs

loading...

Facebook komentari